Adm. Financiële Advisering Kafa
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Leen Bakker Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Pokon Hydrokorrels - 10L • Pokon Hydrokorrels - 10L

  Pokon Hydrokorrels - 10L Pokon hydrokorrels gebruik je als drainagelaag onderin plantenbakken en bloempotten. Het neemt overtollig water op zodat de potgrond goed gedraineerd wordt. Daarnaast zijn de hydrokorrels geschikt voor hydrocultuur en kun je ze ook gebruiken ter decoratie zoals voor het afdekken van bloempotten en -bakken. Het afdekken van potgrond met hydrokorrels zorgt er voor dat de grond minder snel uitdroogt waardoor je minder vaak water hoeft te geven.

  Waarom gebruik je Pokon hydrokorrels?
  De hydrokorrels van Pokon zorgen ervoor dat water langer wordt vastgehouden. Zo hebben je planten ook water in een droge periode. Het water gaat namelijk tussen de korrels in de bodem liggen, wat voorkomt dat de wortels van je planten te lang in het vocht liggen en gaan rotten. Daarnaast geven de korrels je planten ook nog eens meer houvast doordat de wortels meer hebben dan alleen de grond en aarde waarin ze zich kunnen vastzetten. Zo heeft de plant sterke wortels en zullen ze sneller groeien.

  Gebruik van de hydrokorrels
  Ga je een pot vullen? Vul dan altijd eerst de pot voor ongeveer 20 tot 25% met hydrokorrels. Deze laag zorgt voor een betere en dat maakt dat de plant beter kan groeien. Voor buitenpotten is het belangrijk dat er onderin de pot een gat zit, zodat overtollig water uit de pot weg kan lopen.

  12,19


  Titel: Pokon Hydrokorrels - 10L
  Prijs: € 12,19
  Productcode: 9200000035770268


   

Pokon hydrokorrels gebruik je als drainagelaag onderin plantenbakken en bloempotten. Het neemt overtollig water op zodat de potgrond goed gedraineerd wordt. Daarnaast zijn de hydrokorrels geschikt voor hydrocultuur en kun je ze ook gebruiken ter dec....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top