Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Flevolamb Flevolamb
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Samsung a51 Screenprotector - Samsung galaxy a51 S


 • Samsung a51 Screenprotector - Samsung galaxy a51 S
  Samsung a51 Screenprotector - Samsung galaxy a51 S De LuxeRoyal Tempered Glass Screen Protector is ontworpen om de resolutie van uw scherm te behouden en tegelijkertijd om te beschermen tegen vallen, stoten en krassen. De Screen Protector voor de Samsung Galaxy A51 van LuxeRoyal is glashelder en onzichtbaar op uw display.

  LuxeRoyal design screen protector
  De Screen Protector van LuxeRoyal bestaat uit premium glas met een oppervlakte hardheid van 9H. Dit zorgt voor maximale bescherming van uw Samsung Galaxy A51 display tegen krassen. Zorgen maken om muntgeld of sleutels bij uw telefoon is nu verleden tijd. De Screen Protector van LuxeRoyal is op maat gemaakt voor de Samsung Galaxy A51 en bevat ronde hoeken voor de perfecte pasvorm op de display. Door de speciale glas materiaal van de Screen Protector is deze eenvoudig aan te brengen zonder dat er bubbels ontstaan. De Screen Protector van LuxeRoyal biedt maximale bescherming aan uw display tegen krassen en vetvlekken.

  Case Friendly - Let op! - Gebogen Scherm
  De screenprotector van LuxeRoyal voor de Samsung Galaxy A51 is Case Friendly en bedekt NIET het volledige beeldscherm. Deze Screen Protector dekt alleen het lichtgevende gedeelte van het beeldscherm. Soms lukt dat niet altijd om het gehele lichtgevende gedeelte van het scherm te dekken of ontstaan er bubbels aan de randen. Dat komt doordat het scherm van alle toestellen gebogen zijn aan de randen, waardoor de screenprotector niet kan plakken aan de randen. De screen protector is van glas en kan niet meebuigen met het scherm. Onze fabrikant kiest er vaak voor om de screen protector op maat te maken en lichte bubbels te accepteren. Anders zal de screen protector te smal worden en niet het gehele deel van het scherm dat daadwerkelijk oplicht dekken. Mocht u toch een screenprotector zoeken die het hele scherm bedekt, kijk dan bij de Samsung Galaxy A51 full cover screenprotector van LuxeRoyal.

  Kenmerken LuxeRoyal Tempered Glas Screen Protector
  - Materiaal: Glas
  - Hardheid: 9H
  - Eenvoudig te bevestigen
  - Bubbelvrij display
  - Touchscreen werkt perfect
  - Stoot- en krasbestendig
  - Stof- en vuilafstotend
  - Onzichtbaar

  LuxeRoyal heeft kwaliteit en service hoog in het vandaal staan en daarom worden alle producten grondig getest. Om aan uw verwachtingen te blijven voldoen, investeren wij constant in goede service en betaalbare kwaliteit. Uw tevredenheid is onze grootste reclame.

  Verpakkingsinhoud
  - 2 x Tempered Glas Screen Protector 9H van LuxeRoyal voor de Samsung Galaxy A51

  8,95


  Titel: Samsung a51 Screenprotector - Samsung galaxy a51 S
  Prijs: € 8,95
  Productcode: 9200000131521759


   

De LuxeRoyal Tempered Glass Screen Protector is ontworpen om de resolutie van uw scherm te behouden en tegelijkertijd om te beschermen tegen vallen, stoten en krassen. De Screen Protector voor de Samsung Galaxy A51 van LuxeRoyal is glashelder en onzi....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top