Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Adm. Financiële Advisering Kafa
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Flevolamb Flevolamb
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

WISEQ - iPhone Lader - Gecertificeerde Oplader USB


 • WISEQ - iPhone Lader - Gecertificeerde Oplader USB
  WISEQ - iPhone Lader - Gecertificeerde Oplader USB USB adapter voor opladen iPhone en Samsung De perfecte lader uw kleine elektrische apparaten mee op te laden zoals smartphones, eReaders, camera’s, koptelefoons, powerbanks, ect. Gebruik deze ultracompacte handige USB-adapter om je iPhone thuis, onderweg of waar dan ook op te laden als hij niet verbonden is met een computer. De USB Adapter is een krachtige lader die de batterij van jouw apparaat snel van energie voorziet. De oplader is stijlvol en compact ontworpen, waardoor je hem gemakkelijk meeneemt naar je kantoor of op reis. De adapter is aan de sluiten op het lichtnet. Pluspunten:
  ✔ Krachtige lader
  ✔ Supercompact en stevig ontwerp Specificaties: Input: 100-240V ~ 50/60Hz 0.15A Output: 5.0V = 1.0A Lichtgewicht Universeel gevoede USB poort CE-gecertificeerd Geschikt voor alle merken, zoals Apple, Samsung, Huawei, ZTE, Google, Alcatel en Sony.

  5,5


  Titel: WISEQ - iPhone Lader - Gecertificeerde Oplader USB
  Prijs: € 5,50
  Productcode: 9300000001479232


   

USB adapter voor opladen iPhone en Samsung De perfecte lader uw kleine elektrische apparaten mee op te laden zoals smartphones, eReaders, camera’s, koptelefoons, powerbanks, ect. Gebruik deze ultracompacte handige USB-adapter om je iPhone thuis, o....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top