Teakhouten meubelen PolderTEAK
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Robijn Dry Wash Spray Original​ - 200 ml


 • Robijn Dry Wash Spray Original​ - 200 ml
  Robijn Dry Wash Spray Original​ - 200 ml Robijn Dry Wash Spray Original neutraliseert nare geurtjes, ontkreukt onmiddellijk, verzacht de stoffen en herstelt de vorm van je kleding.

  Robijn Dry Wash Spray Original verfrist je kleding tussen wasbeurten in De Robijn Dry Wash Spray neutraliseert nare geurtjes Haalt de kreukels uit je kleding De verfrissende spray verzacht de stoffen en herstelt de vorm van je kleren Geniet langer van je kleding zonder te wassen Voor 20-25 kledingstukken
  We kennen het allemaal: in je kledingkast op zoek naar je favoriete blouse of jurk, maar deze ligt op de stoel in je slaapkamer. Al een keer gedragen en niet helemaal fris meer, maar ook niet vies genoeg om te wassen. Zou je hem nog een dag kunnen dragen? Met Robijn Dry Wash Spray Original verfris je kleding tussen wasbeurten in. De spray neutraliseert nare geurtjes, ontkreukt onmiddellijk, verzacht de stof en herstelt de vorm. Je kleren ruiken en voelen alsof ze net uit de wasmachine komen en je kunt langer van je kleding genieten zonder te wassen. Bijna de helft van de kleding die we wassen is niet vuil. Daarnaast is te vaak wassen schadelijk voor je kleding en is het zonde van de tijd en water. Gebruik:
  1. Spray: leg de kleding plat op bed en spray (20 cm afstand).
  2. Wrijf glad: wrijf glad met je handen om kreukels te verwijderen.
  3. Hang 5-10 minuten op en laat even opdrogen. En klaar om opnieuw te dragen.

  Let op: Sommige harde vloeroppervlakken kunnen glad worden wanneer het product gespoten wordt. Advies is om product boven een zacht oppervlak te gebruiken, bijvoorbeeld op bed.

  Laten we proberen meer te genieten in een wereld die maar doorraast en soms aan je voorbij vliegt. Juist van kleine dingen, zoals alle geuren en kleuren die je in het dagelijks leven tegenkomt. Met Robijn kan je in geuren en kleuren van dit soort momenten genieten.

  8,99 6,02


  Titel: Robijn Dry Wash Spray Original​ - 200 ml
  Prijs: € 6,02
  Productcode: 9300000013820815


   

Robijn Dry Wash Spray Original neutraliseert nare geurtjes, ontkreukt onmiddellijk, verzacht de stoffen en herstelt de vorm van je kleding.

Robijn Dry Wash Spray Original verfrist je kleding tussen wasbeurten in De Robijn Dry Wash Spray neutra....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top