Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Adm. Financiële Advisering Kafa
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

XYZ Goods - Professionele Nagelknipper Nagelvijl N


 • XYZ Goods - Professionele Nagelknipper Nagelvijl N
  XYZ Goods - Professionele Nagelknipper Nagelvijl N Bent u op zoek naar een professionele nagelknipper om uw hond of kat veilig te knippen? Dan hoeft u niet verder te zoeken. De XYZ Goods nagelknipper bevat alles om uw trouwe vriend(in) netjes en veilig te verzorgen.

  Scherpe snijranden: U hoeft alleen maar zachtjes in de nagel te knijpen. Dit bevordert nauwkeurig knippen voor comfort en gezondheid voor uw dier. Het zorgt er ook voor dat u met weinig moeite sneller knipt en gladde randen op de nagels produceert, waardoor schade door uw dier aan uw meubels en vloeren wordt voorkomen. Dankzij het hoogwaardig roestvrijstaal dat de scherpe rand vasthoudt, is het knippen van de nagels van uw hond moeiteloos en veilig voor u en uw huisdier. De nagelknipper wordt ook geleverd met een extra nagelvijl in de verpakking waarmee u scherpe nagels tot in de perfectie kunt afwerken.
  Veiligheidsvergrendelingsmechanisme: U kunt de knipper sluiten wanneer u deze om veiligheidsredenen niet gebruikt. Dit is een veiligheidsfunctie die onbedoelde insnijdingen en beschadiging van de messen voorkomt. Om het veilig te houden met nieuwsgierige kinderen, hoeft u alleen maar in de hendel te knijpen en vervolgens de vergrendeling te verschuiven voor een veilige positionering
  Veilige handgreep met rubber beklede handgrepen: Men heeft geen overmatige handkracht nodig om deze nagelknipper te bedienen. Dit komt door de handvatten die gevormd zijn naar uw vingers. Door de antislip rubberen coating is een superstrakke en vermoeiende grip niet nodig. Wat je nodig hebt om juist te knippen, is gewoon een normale greep terwijl je druk toevoegt, zonder je zorgen te maken over wegglijden, uitglijden of het pijnigen van uw hond of kat.
  Hoogwaardig roestvrijstaal: De nagelknipper is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en gaat daarom zeer lang mee. Om deze reden roesten, krassen of buigen deze knippers niet. Deze mesjes zullen altijd scherp blijven.
  Snijdt veilig de nagels van uw hond: met de halfronde mesjes kunt u veilig en nauwkeurig knippen. Wanneer de nagel van uw hond in deze mesjes rust, ziet u precies waar u aan het knippen bent. Geen giswerk, maar precisiewerk.

  11,99


  Titel: XYZ Goods - Professionele Nagelknipper Nagelvijl N
  Prijs: € 11,99
  Productcode: 9300000029517125


   

Bent u op zoek naar een professionele nagelknipper om uw hond of kat veilig te knippen? Dan hoeft u niet verder te zoeken. De XYZ Goods nagelknipper bevat alles om uw trouwe vriend(in) netjes en veilig te verzorgen.

Scherpe snijranden: U hoeft all....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top