Teakhouten meubelen PolderTEAK
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Coolblue Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Strex Anti Blafband voor Honden - 3-60KG - Diervri


 • Strex Anti Blafband voor Honden - 3-60KG - Diervri
  Strex Anti Blafband voor Honden - 3-60KG - Diervri Trainingshalsband tegen Blaffen | Diervriendelijk | Zonder Schokken | Voor Honden van 3 tot 60 Kilo | Werkt Geheel Automatisch | Regenbestendig Natuurlijk ben je helemaal weg van je hond, maar worden jij of je buren af en toe ook helemaal gek van geblaf dat niet op lijkt te houden? Met deze hondvriendelijke trainingshalsband van Strex kun je je hond effectief trainen zodat hij stopt met blaffen. Dit gebeurt niet met schokken, maar juist door een lichte vibratie, vergelijkbaar met de trilfunctie op je smartphone. Op deze manier kun je weer genieten van je trouwe viervoeter in huis, in plaats van dat je je ergert als er iemand voor het raam langsloopt. Features ▶ Traint tegen blaffen: wanneer je hond blaft, klinkt er eerst een pieptoon voor 1,5 seconden. Blaft je hond nog een keer, dan duurt de pieptoon twee seconden. Bij het derde blafgeluid komt er een pieptoon van vier seconden en een vibratie van 0,5 seconden. Dit gaat door tot zeven levels.
  ▶ Zonder schokken: train je hond zonder de beruchte elektrische schokken te geven; zo behaal je geheel diervriendelijk het gewenste resultaat.
  ▶ Eenvoudig in gebruik: stel de halsband goed af voor je hond, stop een batterij er in, zet de riem aan, stel de intensiteit van de vibratie in en eigenlijk ben je dan al klaar. De halsband werkt automatisch en zeven standen zijn standaard ingeschakeld.
  ▶ Voor veel honden geschikt: deze halsband is voor verschillende honden geschikt, die vallen binnen de gewichtsklasse van 3 tot 60 kilo.
  ▶ Ondersteunt met opvoeding: deze halsband zonder schokken is geen strafband maar een extra helpende hand die bijdraagt aan de opvoeding van je geliefde viervoeter. Met de Strex Anti-blafband zul je geen vervelende situaties meer krijgen met je buren, familieleden of andere mensen op straat. Of je hond nou een andere hond ziet, of dat er iets anders is waardoor hij/zij gaat blaffen, deze halsband komt zeker van pas. Stel de halsband in op het juiste formaat van je hond, zet hem aan, stel de intensiteit in en de halsband doet het werk! De microfoon in de halsband registreert het geluid van het geblaf en reageert daarop met trillen en piepjes. De halsband heeft zeven niveaus van intensiteit. Bij de eerste en tweede blaf komt er alleen een pieptoon. Bij de derde blaf komt er pieptoon en een korte vibratie. Dit wordt gevolgd door nog vier niveaus met langere tonen en trillingen. De zeven niveaus staan al voorgeprogrammeerd. Het enige wat je hoeft in te stellen is de sensitiviteit van wanneer (bij hoeveel volume) de halsband moet reageren. Deze trainingshalsband is dus geen strafband, maar echt een manier om je hond opnieuw op te voeden en zo gemakkelijk en diervriendelijk van het geblaf af te komen — hoe oud je hond ook is. Specificaties Kleur: zwart Werkt met: 1 x 6 volt batterij Afmetingen kastje: 6,3 x 3,5 x 3,5cm Riem verstelbaar: van 25 tot 55 cm Materiaal band: polyester Reflectie op band: ja Regenbestendig / spatwaterdicht

  22,95 22,95


  Titel: Strex Anti Blafband voor Honden - 3-60KG - Diervri
  Prijs: € 22,95
  Productcode: 9300000010490261


   

Trainingshalsband tegen Blaffen | Diervriendelijk | Zonder Schokken | Voor Honden van 3 tot 60 Kilo | Werkt Geheel Automatisch | Regenbestendig Natuurlijk ben je helemaal weg van je hond, maar worden jij of je buren af en toe ook helemaal gek van ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top