Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Adm. Financiële Advisering Kafa
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Band of Brothers & The Pacific (Blu-ray)


 • Band of Brothers & The Pacific (Blu-ray)
  Band of Brothers & The Pacific (Blu-ray) Dit is de combipack van Band of Brothers en The Pacific op Blu-ray. Band of Brothers & The Pacific zijn beide gebaseerd op de beststellers die geschreven zijn op basis van de dagboeken van de soldaten uit het Amerikaanse leger die destijds de Tweedewereldoorlog hebben meegemaakt. Beleef nu dit vrijwel perfect in beeld gebrachte spektakelstuk van HBO in 20 afleveringen.

  Let op: klik op de 'volgende' of 'continue' knop in het dvd-menu om Nederlands als ondertiteling in te stellen (niet goed zichtbaar, maar wel aanwezig!).

  Band of Brothers
  Band of Brothers is gebaseerd op de beststeller van Stephen E. Ambrose en vertelt het verhaal van de Easy Company, het 506e Regiment van de 101e Luchtlandingsdivisie van het Amerikaanse leger. Op basis van interviews met overlevenden en de dagboeken en brieven van soldaten toont Band of Brothers de extreme spanning en buitengewone angst die deze mannen moesten doorstaan. Op de ochtend van D-Day landden zij per parachute in Frankrijk, vochten mee in de slag om de Ardennen en namen Hitlers arendsnest te Berchtesgaden in. Een groot deel van de eenheid sneuvelde en hun levens werden een legende.

  Afleveringen Band of Brothers
  Currahee Day Of Days Carentan Replacements Crossroads Bastogne The Breaking Point The Last Patrol Why We Fight Points The Pacific
  Van uitvoerende producenten Tom Hanks, Steven Spielberg en Gary Goetzman komt nu The Pacific: het waargebeurde verhaal van drie Amerikaanse mariniers - Robert Leckie (James Badge Dale), Eugene Sledge (Joe Mazzello) en John Basilone (Jon Seda) - tegen de achtergrond van de Tweede Wereldoorlog in de Pacific. We volgen deze mannen en hun collega's vanaf hun eerste gevecht tegen de Japanners op Guadalcanal, door het regenwoud van Kaap Gloucester en de vestingen van Peleliu, het bloederige zand van Iwo Jima, de verschrikkingen van Okinawa en uiteindelijk tot aan de langverwachte, maar ongemakkelijke terugkeer na de overgave van Japan.

  De miniserie is gebaseerd op de boeken Helmet for my Pillow van Robert Leckie en With the Old Breed van Eugene B. Sledge, met aanvullend materiaal uit Red, Blood, Black Sand van Chuck Tatum en China Marine van Eugene B. Sledge, plus door de regisseurs zelf afgenomen interviews.

  Afleveringen
  Guadalcanal/Leckie Basilone Melbourne Gloucester/Pavuvu/Banika Peleliu Landing Peleliu Airfield Peleliu Hills Iwo Jima Okinawa Home

  42,91


  Titel: Band of Brothers & The Pacific (Blu-ray)
  Prijs: € 42,91
  Productcode: 9300000012198446


   

Dit is de combipack van Band of Brothers en The Pacific op Blu-ray. Band of Brothers & The Pacific zijn beide gebaseerd op de beststellers die geschreven zijn op basis van de dagboeken van de soldaten uit het Amerikaanse leger die destijds de Tweedew....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top