0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Adm. Financiële Advisering Kafa

Wonder Woman 1984 + Comic (Blu-ray) (Exclusief bij


 • Wonder Woman 1984 + Comic (Blu-ray) (Exclusief bij
  Wonder Woman 1984 + Comic (Blu-ray) (Exclusief bij Diana Prince leeft rustig tussen stervelingen in de levendige, strakke jaren tachtig - een tijdperk van overdaad dat wordt aangedreven door het streven om alles te hebben. Hoewel ze volledig tot haar recht is gekomen, blijft ze onopvallend door oude artefacten samen te stellen en alleen incognito heroïsche daden uit te voeren. Maar binnenkort zal Diana al haar kracht, wijsheid en moed moeten verzamelen als ze het opneemt tegen Maxwell Lord en de Cheetah, een schurk die bovenmenselijke kracht en behendigheid bezit.

  'Wonder woman 3 gaat een ''eigentijds verhaal'' vertellen' - IGNBenelux

  'The superheroine 2020 needs' - The Guardian


  Grapich Novel omschrijving:

  Titel: WW84 Museum Mayhem Formaat: Past in de hoes van de blu-ray. Pagina's: 16 pagina's Taal: Engels
  Het is 1984. Diana Prince, archeoloog en antropoloog bij het Smithsonian Museum of Natural History, spreekt met een eclectische middelbare schooltourgroep over haar werk in haar laboratorium. Wanneer alles in het museum donker wordt en er een alarm afgaat, vliegen tien schutters die gefaald hebben in hun poging om de wereldberoemde Hope Diamond te stelen door het museum en hebben gijzelaars gegijzeld om hun weg naar buiten te vinden. Ze staan ​​nu net buiten Diana's laboratorium. Ondertussen raakt Gemoloog Barbara Minerva tijdens een oriëntatiewandeling door het museum op haar eerste werkdag verstrikt in de waanzin, maar kan ze onopgemerkt wegglippen. Terug in het lab, onder het mom van hulp zoeken, verlaat Diana de reisgroep en keert terug als Wonder Woman. Samen met deze groep tieners bevrijdt Wonder Woman de honderden gijzelaars in het museum en brengt ze de schutters voor het gerecht. De FBI komt net op tijd om de arrestatie te plegen. en wacht, wat is dat pakket dat ze bezorgen? Een close-up onthult dat het is gericht aan "Dr. Barbara Minerva. "

  26,99


  Titel: Wonder Woman 1984 + Comic (Blu-ray) (Exclusief bij
  Prijs: € 26,99
  Productcode: 9300000029643578


   

Diana Prince leeft rustig tussen stervelingen in de levendige, strakke jaren tachtig - een tijdperk van overdaad dat wordt aangedreven door het streven om alles te hebben. Hoewel ze volledig tot haar recht is gekomen, blijft ze onopvallend door oude ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top