Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Flevolamb Flevolamb
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

MIRA Home - Garderoberek XL - Kapstok - Multifunct • MIRA Home - Garderoberek XL - Kapstok - Multifunctioneel - Industrieel - Bruin/zwart - 80x32x178,5

  MIRA Home - Garderoberek XL - Kapstok - Multifunct Wij bij MIRA HOME staan voor het leveren van stijlvolle en duurzame meubels. We combineren functionaliteit met kwaliteit en hebben een ruim assortiment aan originele meubelstukken. Deze kapstok heeft een industriële uitstraling en is gemakkelijk te combineren met andere meubelstukken. Bij MIRA HOME vind je snel meubilair dat perfect past bij jouw wensen!

  ELEGANT:
  Verwijder rommel in je gang met dit handige schoenenrek; perfecte balans tussen strakke lijnen, moderne elegantie en moeiteloos rustieke uitstraling.

  ALLES WAT JE NODIG HEBT:
  Als je aan het einde van de dag thuiskomt, hang je je jas, muts en sjaal aan de bovenste 5 dubbele haken, ga je op de bank zitten om je schoenen te verwijderen en plaats je ze op de 2 opslagplanken van metaalgaas.

  STABIEL EN VEILIG:
  Met 4 verstelbare poten kan de kapstok perfect stabiel staan op tapijten of ongelijke vloeren; 2 anti-kantelbanden zijn inbegrepen om veilig gebruik te garanderen.

  AFMETINGEN:
  80x32x178.5 cm  77


  Titel: MIRA Home - Garderoberek XL - Kapstok - Multifunct
  Prijs: € 77,00
  Productcode: 9200000107655294


   

Wij bij MIRA HOME staan voor het leveren van stijlvolle en duurzame meubels. We combineren functionaliteit met kwaliteit en hebben een ruim assortiment aan originele meubelstukken. Deze kapstok heeft een industriële uitstraling en is gemakkelijk te ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top