Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Flevolamb Flevolamb
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Waterfles Zwart met Naam - Fruit filter - Waterfl


 • Waterfles Zwart met Naam - Fruit filter - Waterfl
  Waterfles Zwart met Naam - Fruit filter - Waterfl Een super handige waterfles met jou naam! Verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren en 4 verschillende lettertypes.

  Let op je mail na het bestellen van dit product! Zodra u heeft gereageerd op de mail wordt het vaak nog dezelfde dag verstuurd. Als u voor 16:30 op de mail reageerd wordt de fles vaak dezelde dag verstuurd. Heeft u nog geen mail ontvangen? Check ook u spambox!

  Waterfles fruit infuser met je eigen naam, bedrijfsnaam of nickname! Hoe leuk is dat.
  Na het plaatsen van je bestelling nemen we zsm contact met je op via de mail. Daarin vragen we je welke naam en in welke kleur en lettertype je op de fles wilt hebben. Als het lukt gaat het dezelfde dag nog weg maar het kan zijn dat er een dag overheen gaat. Maar we houden je op de hoogte.

  Veel water drinken is gezond. Maar water smaakt een stuk lekkerder als er een verse fruitsmaak aanzit. Met deze waterfles krijg je een heerlijke fruitsmaak aan je water. Vul het uitneembare filter met je favoriete fruit, groenten en kruiden eventueel aangevuld met ijsblokjes. Zo maak je je eigen verse verfrissende sensatie.
  Jouw naam wordt erop gezet met stevig vinyl. Ondanks dat dit er niet zomaar afgaat, wordt er geadviseerd om de waterflessen niet in de vaatwasser te stoppen. Het binnenste deel, de infuser voor het fruit kan eruit gehaald worden en wel in de bovenste deel van de vaatwasser. Lekker, Makkelijk en Gezond Je vult heel eenvoudig de uitneembare filter met fruit of groenten. Wil je het lekker fris houden kan je er ook ijsblokjes bij doen. Vervolgens vul je de fles met water en laat de smaken even een paar minuten intrekken. En Voila! Je hebt heerlijk vers water met je eigen favoriete smaak. Kenmerken:
  ✔ Anti-lek dop
  ✔ 100% BPA vrij
  ✔ Eenvoudig je eigen smaak maken
  ✔ Makkelijk mee te nemen
  ✔ Ideaal voor thuis en onderweg en op kantoor
  Heerlijk en gezond water drinken met deze Waterfles met fruitfilter met naam!

  22,95


  Titel: Waterfles Zwart met Naam - Fruit filter - Waterfl
  Prijs: € 22,95
  Productcode: 9300000019830430


   

Een super handige waterfles met jou naam! Verkrijgbaar in 10 verschillende kleuren en 4 verschillende lettertypes.

Let op je mail na het bestellen van dit product! Zodra u heeft gereageerd op de mail wordt het vaak nog dezelfde dag verstuurd. Als....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top