AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Flevolamb Flevolamb
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Flikken Maastricht S.15 (DVD)


 • Flikken Maastricht S.15 (DVD)
  Flikken Maastricht S.15 (DVD) In het vijftiende seizoen van Flikken Maastricht lijkt na de uitschakeling van Virtus et Justitia de rust wedergekeerd en kan het in ere herstelde team terug naar het samen onderzoeken van zaken als moord, doodslag, ontvoering en andere zware misdaden. Maar de goede samenwerking komt onder druk te staan als Donna Martina, een AIVD’er, zich meldt op het bureau Maastricht. Haar aanwezigheid dreigt een wig te drijven tussen Wolfs en Eva. Als Eva hoort dat teamchef Kamphuis vertrekt, neemt ze een drastisch besluit waardoor de samenwerking tussen haar en Wolfs op het spel komt te staan.
  Romeo en Marion hebben hun handen vol aan een school waar drugs gedeald worden. Eén van de jonge dealers, Nick wordt ertoe gedwongen door zijn ‘vrienden’. Romeo en Marion proberen hem tehelpen, maar de vraag is of dat lukt. De vrienden laten hem niet zomaar los.

  29,95 29,95


  Titel: Flikken Maastricht S.15 (DVD)
  Prijs: € 29,95
  Productcode: 9300000028454997


   

In het vijftiende seizoen van Flikken Maastricht lijkt na de uitschakeling van Virtus et Justitia de rust wedergekeerd en kan het in ere herstelde team terug naar het samen onderzoeken van zaken als moord, doodslag, ontvoering en andere zware misdade....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top