Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

VAIVE - Kruimelzuiger - Zwart / Grijs


 • VAIVE - Kruimelzuiger - Zwart / Grijs
  VAIVE - Kruimelzuiger - Zwart / Grijs Zoek jij een krachtige en compacte stofzuiger voor de kleine tot middel klusjes in huis of in de auto? Laat die grote bakbeesten maar in de kast staan! De snoerloze VAIVE kruimeldief is het ultieme antwoord op stof, kruimels en klein afval en is speciaal ontworpen om schoonmaken sneller en gemakkelijker te maken. Een ergonomisch ontwerp, eenvoudige bediening en een herbruikbare HEPA filter maken het jou mogelijk om binnen no-time alles schoon te maken.

  Voordelen
  ✔️Compact en krachtig
  ✔️Snoerloos en lange gebruiksduur
  ✔️Eenvoudig legen en wassen
  ✔️Handige set opzetstukken

  Compact en krachtig
  De kruimeldief heeft een krachtige cyclonische motor vermogen van 120W en is uitgerust met 2200 mAh lithium-ionbatterij die een capaciteit van minimaal 20 gebruiksminuten per oplaadbeurt levert. Dat geeft jou genoeg zuigkracht en tijd om al het vuil in jouw huis of auto op te zuigen. De oplader zit inbegrepen bij het product.

  Opzetstukken
  ▶ Stofborstel
  ▶ Spleetmondstuk
  ▶ Verlengde zachte buis
  Wasbare HEPA filter
  Zowel de HEPA filter als de stofcontainer zijn eenvoudig schoon te maken door ze van de kruimeldief lost te koppelen. De stofcontainer is makkelijk te legen en de HEPA filter kan gewoon onder de kraan gewassen worden. Zorg er wel voor dat de HEPA filter droog is voordat deze weer gebruikt wordt.

  Gebruiksgemak tot in de puntjes
  Het gebruiksgemak is terug te vinden in elk element van de kleine stofzuiger. De kruimeldief weegt slechts een kleine 720 gram en is daarmee makkelijk in gebruik. Het compacte design zorgt er voor dat de kruimeldief makkelijk op te bergen is maar toch 400ml aan vuil kan opvangen. De stofcontainer en filter kunnen beide eenvoudig verwijderd en gereinigd worden.

  Specificaties
  ✔ Inhoud: 1x kruimeldief, 4x opzetstukken, 1x slang
  ✔ Kleur: Zwart
  ✔ Materiaal: Kunsstof
  ✔ Gewicht: 750 gram

  Levensduur verhogen:
  - Laat de HEPA filter na het wassen eerst goed drogen
  - Gebruik de kruimeldief alleen met een HEPA filter

  100% kwaliteit en tevredenheidsgarantie
  Wij vinden het enorm belangrijk dat wij de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen en werken daarom met een 100% kwaliteit- en tevredenheidsgarantie. Als jij problemen ervaart of opmerkingen over onze kruimeldief hebt kan je gerust even contact met ons opnemen via bol.com zodat wij je verder kunnen helpen. Wij doen alles voor onze klanten en hun tevredenheid!

  34,95


  Titel: VAIVE - Kruimelzuiger - Zwart / Grijs
  Prijs: € 34,95
  Productcode: 9300000002586266


   

Zoek jij een krachtige en compacte stofzuiger voor de kleine tot middel klusjes in huis of in de auto? Laat die grote bakbeesten maar in de kast staan! De snoerloze VAIVE kruimeldief is het ultieme antwoord op stof, kruimels en klein afval en is spe....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top