Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Weight hoop Original - Fitness Hoelahoep - Met DVD


 • Weight hoop Original - Fitness Hoelahoep - Met DVD
  Weight hoop Original - Fitness Hoelahoep - Met DVD Gemiddeld verzwaarde fitness hoelahoep. Dit is onze meest verkochte hoelahoep, geschikt voor de meeste gebruikers met een lichaamgewicht van tussen de 55 en 80 kg. Heb je een zwakkere buik of onderrug dan is onze hoelahoep van 1,2 kg meer geschikt. Heb je sterke buikspieren en een goede lichamelijke conditie dan is onze hoelahoep van 1,8 kg ook een geschikte keus.

  De Hoelahoep bestaat uit 6 losse onderdelen die eenvoudig aan elkaar geklikt kunnen worden. De binnenkant bestaat uit een stevige kunststof buis, de buitenkant is bedekt met zacht schuim, waardoor de hoelahoep zacht en comfortabel aanvoelt. De golven aan de binnenzijde zorgen ervoor dat de hoelahoep nog gemakkelijker hoog te houden is en zorgen voor een nog betere spierontwikkeling.

  Om blauwe en/of pijnlijke plekken te voorkomen is het belangrijk om het hoelahoepen rustig op te bouwen. Begin met 1 à 2 minuten per dag en breid dit dagelijks met een minuut uit. Forceer het niet, je lichaam went snel genoeg aan het hoelahoepen. Check het opbouwschema op de site van Fitnesshoelahoep.com.  Voor een symmetrische spierontwikkeling is het belangrijk om de afwisselend linksom en rechtsom te hoelahoepen. In het begin zal de ene kant lastiger zijn dan de andere, maar door dagelijks ook even de moeilijke kant te proberen zal ook dat op den duur lukken.

  Met een echte Weighthoop weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. De constructie is van stevige duurzame kwaliteit. Wij geven dan ook 2 jaar garantie op al onze hoelahoeps.

  Hoelahoepen is de nieuwste trend op fitnessgebied. Hoelahoepen is namelijk niet alleen leuk om te doen, het is ook nog eens heel geschikt om je buikspieren te trainen en om af te vallen.

  Onze fitnesshoelahoeps zijn groter en zwaarder dan de hoelahoeps die je gewend bent uit de speelgoedwinkel. Hierdoor hoef je de hoelahoep minder snel rond te draaien waardoor het hooghouden veel eenvoudiger wordt, het extra gewicht zorgt er bovendien voor dat je buikspieren flink getraind worden.

  49,95


  Titel: Weight hoop Original - Fitness Hoelahoep - Met DVD
  Prijs: € 49,95
  Productcode: 9200000034977717


   

Gemiddeld verzwaarde fitness hoelahoep. Dit is onze meest verkochte hoelahoep, geschikt voor de meeste gebruikers met een lichaamgewicht van tussen de 55 en 80 kg. Heb je een zwakkere buik of onderrug dan is onze hoelahoep van 1,2 kg meer geschikt. H....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top