Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Dutch Mountains Slaapzak Goeree XL - Extra groot 2 • Dutch Mountains Slaapzak Goeree XL - Extra groot 220x90cm - Katoenen binnenkant - Aanritsbaar - Tochtstrip en compressiehoes

  Dutch Mountains Slaapzak Goeree XL - Extra groot 2 De Goeree is dé topslaapzak van het Nederlandse Dutch Mountains. Hij is gemaakt van prachtige materialen en biedt uitstekende lucht- en vochtregulerende eigenschappen. De handige opbergvakjes, ‘glow in the dark’ zippers, tochtstrip en de mogelijkheid om twee slaapzakken te ritsen maken de Goeree helemaal af. Rek je trouwens gerust even uit in deze grote allrounder na een zalige nacht slapen. Met een afmeting van 220 x 90 cm moet dat wel lukken!

  Heerlijk warm – Comfortzone 4-7 graden
  Met een comfortzone van 4-7°C staat deze warme allrounder zeker zijn mannetje tijdens een frisse kampeersessie in het voorjaar of overnachting op een koude zolder. De riante tochtstrip levert daar een positieve bijdrage aan.

  Lekker zacht – Katoenen voering en royaal gevuld
  De Goeree nodigt visueel uit om te komen slapen. Met een genereuze 300 gram vulling per vierkante meter lig je heerlijk comfortabel. Zeker omdat de binnenvoering is gemaakt van 100% katoen vormt de Goeree een wel erg uitnodigende slaapomgeving.

  Uitstekende lucht- en vochtregulatie
  Een ander groot voordeel van deze slaapzak is de perfecte lucht- en vochtregulatie. Dankzij de vulling die bestaat uit polyester holle vezels en de katoenen voering blijft transpiratie tot een minimum beperkt.

  Groot en toch compact – 220 x 90 cm, met compressiehoes
  Ondanks de vorstelijke maat is de Goeree toch verbazingwekkend compact (47 x 27cm) op te bergen in de meegeleverde compressiehoes. Dit gaat bovendien makkelijk door de gladde buitenkant van de slaapzak. In totaal weegt de Goeree desondanks slechts 1960 gram.

  Slim – Handige opbergvakjes en ‘glow in the dark’ zippers met zip-stop
  De Goeree heeft twee met klittenband afsluitbare vakjes aan de binnenkant. Ideaal om kostbare documenten of bijvoorbeeld je mobiele telefoon veilig op te bergen. Dankzij de glow-in-the-dark zippers zoek je nooit meer in het donker naar de rits. Zip-stop voorkomt dat de rits open gaat als u draait in uw slaap.

  Uitbreidbaar – Rits meerdere slaapzakken aan elkaar
  Als je wilt dan kun je meerdere Goeree’s aan elkaar ritsen om zo één grote slaapzak te creëren. Ideaal voor als je graag lekker breed ligt of een logee extra verwacht. Ook andere Dutch Mountains slaapzakken kun je aanritsen trouwens. Gezellig samen!

  TIP! – Bestel een Dutch Mountains lakenzak bij
  Een lakenzak is in essentie een dunne slaapzak in je slaapzak. Met een lakenzak hou je je slaapzak fris, hygiënisch en als nieuw omdat je hem zelden hoeft te wassen.

  Technische specificaties:
  - Materiaal buitenkant: 190T polyester.
  - Materiaal binnenkant: 100% katoen.
  - Vulling: 300 gr/m2 polyester.
  - Afmetingen: 220 x 90.
  - Gewicht: 2080 gram.
  Productspecificaties:
  - Comfortzone 4-7 graden.
  - Zachte katoenen binnenvoering.
  - Rits twee slaapzakken aan elkaar.
  - Zip-stop rits.
  - Glow in the dark zippers.
  - Compressietas inbegrepen om nog meer ruimte te besparen
  - Garantie: twee jaar.

  54,95 54,95


  Titel: Dutch Mountains Slaapzak Goeree XL - Extra groot 2
  Prijs: € 54,95
  Productcode: 9200000078256954


   

De Goeree is dé topslaapzak van het Nederlandse Dutch Mountains. Hij is gemaakt van prachtige materialen en biedt uitstekende lucht- en vochtregulerende eigenschappen. De handige opbergvakjes, ‘glow in the dark’ zippers, tochtstrip en de mogelijkhei....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top