Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Adm. Financiële Advisering Kafa
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Gadgy Solar Flame Lamp met Grondspies – Solar Tuin • Gadgy Solar Flame Lamp met Grondspies – Solar Tuinverlichting - set 2 st.– Brons kleurig Metaal – Tuinverlichting op Zonneenergie Buiten – Led Buitenverlichting met Sensor - Tuinfakkel - Tuinsteker

  Gadgy Solar Flame Lamp met Grondspies – Solar Tuin Deze 2 mooie Solar Flame lampen op hoge grondspies zijn zowel overdag als ’s avonds een echte eyecatcher in iedere tuin en plantenbak op elk terras of balkon. De ideale buitenverlichting die je overal zomaar in de aarde kunt prikken. Leuk voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!

  Prachtig Schaduweffect: de helder glazen craquelé bol lamp creëert een prachtig schaduweffect door de mooie perforatie in de metalen flame/vlam. De gouden binnenkant van de vlam geeft een heldere reflectie van het licht. Het geheel zorgt voor een magische sfeer in de tuin of op het balkon. Energie Zuinig: de batterij in het zonnepaneel laadt overdag in de zon op en schijnt dan ’s avonds tot wel 8 uur lang. Eenvoudig in gebruik: zet de schakelaar onderop het zonnepaneel op ON en na 6 uur opladen in de zon gaat de lamp automatisch aan als het donker wordt. Deze solar lamp heeft geen elektriciteit nodig en kun je dus overal in de grond prikken. Dat kan in de tuin, maar natuurlijk ook in een plantenbak! Spatwaterdicht: De lamp is IP45 spatwaterdicht. Daardoor is dit de ideale verlichting om je tuin of balkon mee te decoreren. Specificaties:
  * Set van 2 stuks
  * Flame grootte: 26 x 17 x 6 cm
  * Totale grootte: 93.5 x 17 x 6 cm
  * Glazen bol grootte : Ø 6 cm
  * Magisch bloem motief
  * Donker Brons van buiten, goud kleurig van binnen
  * Metaal met glazen bollamp
  * Oplaadbare batterij: 400 mAh
  * Oplaadtijd: 6 uur zonlicht
  * Branduren: 8 uur
  * Aan/Uit knop onderop solar paneel
  * IP45 Spatwater dicht
  * In mooie stevige cadeauverpakking Wacht niet langer en bestel deze 2 prachtige Gadgy Solar Lampen voor jezelf of als cadeau voor iemand anders!

  34,95 34,95


  Titel: Gadgy Solar Flame Lamp met Grondspies – Solar Tuin
  Prijs: € 34,95
  Productcode: 9300000007061469


   

Deze 2 mooie Solar Flame lampen op hoge grondspies zijn zowel overdag als ’s avonds een echte eyecatcher in iedere tuin en plantenbak op elk terras of balkon. De ideale buitenverlichting die je overal zomaar in de aarde kunt prikken. Leuk voor jezel....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top