Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Adm. Financiële Advisering Kafa
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

MEIYO Wegwerpmaskers Medisch Mondkapjes Plat Vouwb


 • MEIYO Wegwerpmaskers Medisch Mondkapjes Plat Vouwb
  MEIYO Wegwerpmaskers Medisch Mondkapjes Plat Vouwb Bescherm uzelf en anderen tegen verspreiding van het coronavirus met dit comfortable mondmasker. Het ontwerp met neusklip zorgt voor een goede aansluiting rondom je mond en neus. Dit KN95 mondkapje is gecertificeerd en voldoet aan de geldende richtlijnen voor gebruik onder alle omstandigheden.

  Geven tot 12 maal bescherming tegen onschadelijke stoffen, vezels en waterhoudende mist. Enkel gebruik. FFP2 CE1463 EN 149: 2001 + A1: 2009 Kenmerken: 25 x Plat vouwbaar FFP2 stofmasker Elk mondkapje is per stuk verpakt. Kleur:Zwart Merk: RYK - MEIYO CE 1463 EN 149:2001+A1:2009 Buiten : dikke, waterdichte niet-geweven stof Midden 1 : statisch absorberende smeltgeblazen stof Midden 2 : antimicrobieel smeltgeblazen stof (nano-meter niveau) 5 laags Binnen : anti-allergeen, huidvriendelijke niet-geweven stof op de verpakking staat niet medisch, de reden hiervoor is dat deze anders is 2020 niet verkocht mochten worden. Volgens onderzoek door BNNVARA’s Kassa en TU Delft is dit type mondkapje/mondmasker het best getest. Kies nu voor de beste bescherming! Wat is het verschil tussen medische en niet-medische mondkapjes? Dan zijn er ook nog verschillende soorten van de FFP mondmaskers, namelijk FFP1, FFP2, en FFP3. Al deze soorten zijn medische mondkapjes, maar FFP2 is de meest gangbare soort in Nederland. Andere medische mondkapjes zijn KN95 en N95 maskers en ook maskers die voldoen aan de EN 14683-norm zijn geschikt als medisch mondkapje.
  Het FFP2-masker bestaat uit een vijflaags maskerlichaam, een geïntegreerde neusklem en twee oorlussen. Het maskerlichaam is gemaakt van non-woven lagen fleece, "meltblown" filtervlies en katoen. Er zijn 3 typen ademhalingbeschermingsmaskers: FFP1 masker: dit is het laagste prestatieniveau om van een beschermingsmasker te kunnen spreken. Dit masker heeft een efficiëntie van minimaal 80% tegen partikels die door de lucht verspreid worden. De zijkant lekkage (rondom het gezicht) mag niet meer zijn dan 22%. Dit masker wordt o.a. gebruikt wanneer er sprake is van het norovirus.
  FFP2 masker: Is de gemiddelde categorie beschermingsmaskers en heeft een efficiëntie van 95%. De zijkant lekkage mag niet meer zijn dan 8%. Dit masker wordt o.a. gebruikt wanneer er sprake is van TBC.
  FFP3 masker: Deze klasse biedt de hoogte bescherming en heeft een minimale efficiëntie van 99%. De zijkant lekkage mag niet meer zijn dan 2%. Dit masker wordt o.a. gebruikt bij het werken met cytostatica. FFP2 en FFP3 mondmaskers / mondkapjes voor o.a. bescherming tegen H1N1 mexicaanse griep, bacteriën, virussen, varkensgriep, vogelgriep, het coronavirus en voor allerlei andere doeleinden Voor bescherming tegen bacteriën en virussen dient minimaal een FFP-2 mondmasker gedragen te worden. De mondmaskers sluiten het risico op het oplopen van ziektes en infecties niet geheel uit.

  15,49


  Titel: MEIYO Wegwerpmaskers Medisch Mondkapjes Plat Vouwb
  Prijs: € 15,49
  Productcode: 9300000032107694


   

Bescherm uzelf en anderen tegen verspreiding van het coronavirus met dit comfortable mondmasker. Het ontwerp met neusklip zorgt voor een goede aansluiting rondom je mond en neus. Dit KN95 mondkapje is gecertificeerd en voldoet aan de geldende richtl....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top