Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Adm. Financiële Advisering Kafa
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Gallium Led Strip - 5 Meter - RGB Verlichting - 24


 • Gallium Led Strip - 5 Meter - RGB Verlichting - 24
  Gallium Led Strip - 5 Meter - RGB Verlichting - 24 Kleur jouw wereld met de Gallium Led strip. De Gallium led strips is een goede flexibele oplossing om kleur te geven aan een specifiek deel van jouw interieur. Gebruik de variant van 5 meter lang voor plafonds met lijstwerk, trappenhuizen of keukens. Pas de kleuren en effecten eenvoudig aan met de afstandsbediening.
  Licht voor jouw welzijn
  Licht beïnvloedt ons humeur, ons gedrag, onze concentratie en ons ritme. Met de 24 key afstandsbediening stel je het optimale licht voor de gelegenheid in. De gallium led strip helpt jou meer energie te krijgen, te concentreren, te lezen en te ontspannen. Maak van elk moment in jouw dagritme een moment om van te genieten. Installatie
  De gallium led strip is gemakkelijk aan te brengen. Dankzij de zelfklevende strip kan de gallium led strip eenvoudig op elk glad oppervlak worden aangebracht. Je kan de lengte ook naar gewenst aanpassen door af te knippen. Het heeft een lage elektriciteitsverbruik, en een levensduur van ongeveer 50.000 uur.

  Lichteffecten
  Flash: snel wisselende kleuren
  Strobe: flitsend licht
  Fade: Langzaam wisselende kleuren met donker intervallen
  Smooth: Naadloze kleurovergang Plug and Play
  Omdat de gallium led strip weinig onderdelen heeft, is hij simpel in gebruik. Verbind de led strip met de adapter, stop de adapter in het stopcontact en je kunt gelijk jou gewenste kleuren kiezen. Het werk voltage is slechts 12V. De strip wordt niet warm waardoor hij erg veilig is. Je bespaart daarnaast ook nog eens geld en het milieu, want de led strip heeft een lange levensduur en verbruikt minder energie dan normale gloeilampen! Druk nu op + in winkelwagen en ontvang de gallium led strip morgen nog in huis.

  22,95


  Titel: Gallium Led Strip - 5 Meter - RGB Verlichting - 24
  Prijs: € 22,95
  Productcode: 9300000012358317


   

Kleur jouw wereld met de Gallium Led strip. De Gallium led strips is een goede flexibele oplossing om kleur te geven aan een specifiek deel van jouw interieur. Gebruik de variant van 5 meter lang voor plafonds met lijstwerk, trappenhuizen of keukens....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top