Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Ubiquiti UniFi Switch FLEX Mini - Fully Managed Ne


 • Ubiquiti UniFi Switch FLEX Mini - Fully Managed Ne
  Ubiquiti UniFi Switch FLEX Mini - Fully Managed Ne Bouw en breid je netwerk uit met de UniFi Switch. Dit is een mooie, compacte switch voor thuisgebruik. Zet de switch bijvoorbeeld achter de televisie en sluit je consoles erop aan. De switch is ideaal voor kleine ruimtes en je hebt geen stopcontact nodig indien deze gevoed wordt vanuit een POE switch. Als onderdeel van het Ubiquiti Networks UniFi Enterprise System. De UniFi Switch, model USW-Flex-Mini, is een slimme beheerde gigabit-switch. Het biedt 5 RJ45 Ethernet-poorten, voor 1 Gigabit-verbindingen met uw apparaten. Voorzie de USW-Flex-Mini van stroom met de USB Type-C-voedingsadapter (niet inbegrepen) of met 802.3af PoE Ethernet in poort 1. 5-poorts beheerde gigabit Ethernet-switch aangedreven door 802.3af / at PoE of 5V, 1A USB-C-voedingsadapter.


  Belangrijkste kenmerken van de Ubiquiti UniFi Switch FLEX Mini:

  Deze netwerkswitch...

  ✔ ... heeft Quality Of Service (QoS). Hiermee kunnen belangrijke taken in je netwerk voorrang krijgen.

  ✔ ... beschikt over Link aggregatie.

  ✔ ... ondersteunt VLAN.

  Goed om te weten: De switch wordt geleverd met adapter. Hiermee is de switch ook zonder POE te gebruiken. De switch is ook te gebruiken als uitbreiding op een ander unify systeem. De devices zijn op de poorten te herkennen vanuit de controller.

  Het verschil tussen een managed en unmanaged switch: Koppel je netwerkkabel op een router en sluit de switch aan. Met de unmanaged switch heb je gelijk extra netwerkaansluitingen - super makkelijk! Met een managed switch heb je de mogelijkheid om daarnaast ook nog geavanceerde functies in te stellen.

  39,95


  Titel: Ubiquiti UniFi Switch FLEX Mini - Fully Managed Ne
  Prijs: € 39,95
  Productcode: 9300000002149191


   

Bouw en breid je netwerk uit met de UniFi Switch. Dit is een mooie, compacte switch voor thuisgebruik. Zet de switch bijvoorbeeld achter de televisie en sluit je consoles erop aan. De switch is ideaal voor kleine ruimtes en je hebt geen stopcontact n....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top