Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Windows 10 Pro DVD - Nederlands en Meertalig - Een • Windows 10 Pro DVD - Nederlands en Meertalig - Eenmalige aankoop

  Windows 10 Pro DVD - Nederlands en Meertalig - Een Windows 10 Pro Windows 10 Pro brengt de Windows terug die u al kent en bevat aanzienlijke verbeteringen. Windows 10 Professional heeft alle functies van Windows 10 Home naast handige zakelijke punctualiteit voor codering, remote aanmelding en het maken van virtuele machines. Ontworpen om naadloos met u samen te werken tussen Windows-apparaten. Windows 10 is de nieuwste versie van het populaire besturingssysteem van Microsoft. Het snelste Microsoft-besturingssysteem tot nu toe. Windows 10 wordt ook geleverd met een bijgewerkt ingebouwd beveiligingssysteem om uw systeem tegen schadelijke software te beschermen. Nieuwe spannende functies ► Multi-doing.
  Multi-doing herdefinieert de manier waarop mensen op hun pc werken. Deze functie maakt multi-tasking op uw computer eenvoudiger dan ooit, waardoor u vier dingen tegelijkertijd kunt bekijken en meerdere virtuele desktops kunt maken. ► Microsoft Edge.
  Microsoft Edge is de nieuwe internetbrowser, een belangrijke upgrade van de bekende Internet Explorer webbrowser. Microsoft Edge is ontworpen om het web te laten werken zoals u werkt, zodat u op de meeste webpagina's kunt schrijven of typen en deze notities gemakkelijk kunt delen met iedereen die u maar wilt. Edge introduceert ook de nieuwe leesweergave, zodat u artikelen afleidingsloos kunt lezen. Cortana.
  Cortana, nieuwe persoonlijke digitale assistent, werkt de hele dag naast u en volgt u op alle andere Windows 10-apparaten om u te helpen waar en wanneer u maar wilt. Cortana ontwikkelt zich in de loop van de tijd tot uw persoonlijke assistent door meer over u te leren, en door te helpen. Het is gespecialiseerd in herinneringen, die ze op het juiste moment en op de juiste plaats bezorgt, zodat u minder vergeet en meer kunt doen. Vraag Cortana om naar uw bestanden en programma's te zoeken, of zelfs iets specifieks op te zoeken in uw documenten, programma's of op het web. Unified core.
  Tegelijkertijd vertegenwoordigt Windows 10 het hoogtepunt van de platform-convergentie-reis waarbij Windows nu op één enkele, uniforme kern draait. Dankzij deze convergentie zijn apps universeel, wat betekent dat ze er op elk Windows-apparaat hetzelfde uitzien en hetzelfde zullen presteren, of je nu een smartphone, tablet, laptop, desktop of zelfs je Xbox One gebruikt. Continuümfunctie.
  Met de continuümfunctie kunnen gebruikers schakelen tussen laptop (toetsenbord en muis) en tabletmodus in converteerbare apparaten. Als u alleen het aanraakscherm wilt gebruiken, wijzigt de tabletmodus de indeling van het besturingssysteem zodat het meer aanraakvriendelijk wordt. Zodra u een muis en toetsenbord hebt aangesloten of uw laptop hebt omgedraaid, gaat Windows naar een bureaubladmodus. Apps keren terug naar het weergeven van bureaubladvensters die gemakkelijker te verplaatsen zijn met een muis. Ondersteuning voor holografische computing.
  Windows is ook het eerste besturingssysteem dat holografische computing ondersteunt. Samen met de HoloLens (afzonderlijk apparaat), Windows 10 geeft u toegang tot verbazingwekkende Augmented Reality functies. High-Definition hologrammen zal tot leven komen in uw wereld, naadloos integreren met uw fysieke omgeving. Hologrammen die met jullie echte wereld worden gemengd, zullen volledig innovatieve manieren openen om te creëren, te communiceren, te werken en te spelen. Windows Ink.
  Schrijf ideeën snel op. De Windows Ink Workspace is direct toegankelijk waar je ook bent, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je een idee mist. Krijg snel toegang tot een Ink Workspace met de klik van een digitale pen of rechtstreeks van uw taakbalk. U kunt zelfs de Ink-werkruimte ophalen voordat u inlogt. Office.
  De multitaskingfuncties van Windows 10 passen perfect bij Office. Pas uw scherm naar wens aan, beheer eenvoudig meerdere Office-apps en -documenten op één scherm U kunt ook de gedeelde rand van gesnapte apps naar elke gewenste locatie schuiven, waarbij u de grootte van beide apps eenvoudig in één beweging wijzigt. Gaming.
  Speel Xbox-games in native 4K met vier keer de resolutie van Full HD 1080p direct op je Windows 10-pc. Stream uw gameplay en deel clips van uw meest epische gaming momenten met de ingebouwde Game Bar. Windows 10 optimaliseert uw pc met de Game modus, die tijdens het spelen meer systeem bronnen aan games besteedt.

  186,95


  Titel: Windows 10 Pro DVD - Nederlands en Meertalig - Een
  Prijs: € 186,95
  Productcode: 9300000032913378


   

Windows 10 Pro Windows 10 Pro brengt de Windows terug die u al kent en bevat aanzienlijke verbeteringen. Windows 10 Professional heeft alle functies van Windows 10 Home naast handige zakelijke punctualiteit voor codering, remote aanmelding en het ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top