Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Flevolamb Flevolamb

Walls


 • Walls
  Walls Vraag Louis waarom hij zich nog maar kort geleden klaar voelde om een soloalbum op te nemen en pas nu alweer zin heeft om terug op het podium te komen en hij zal het je eerlijk vertellen - de nummers. Zijn reeks hits in 2017, waaronder de zeer succesvolle samenwerkingen met Bebe Rexha en Steve Aoki, waren achteraf slechts een onderdompeling in het water. Nadat hij de temperatuur had getest nam hij enkele beslissingen - Louis wilde een artiest zijn die zijn eigen geluid en iets te zeggen had. Hij wil muziek te maken die iets voor hem en, op zijn beurt, ook voor die zo belangrijke fans betekende.

  "Ik heb mijn eigen smaak en tot op zekere hoogte vechten ze tegen het muzikale getij. "Toen ik opgroeide, betekende pop Arctic Monkeys, Oasis, The Killers en Amy Winehouse. Tijden veranderen natuurlijk. Op dit moment is pop erg stedelijk en straat, en dat is niet waar ik me niet mee in verband breng. Tuurlijk, ik zou dat soort nummers kunnen maken, maar ze zouden zich niet zo voelen als ik. De puzzel was hoe ik mezelf en de fans een plezier kon doen."

  43,99


  Titel: Walls
  Prijs: € 43,99
  Productcode: 9200000125131600


   

Vraag Louis waarom hij zich nog maar kort geleden klaar voelde om een soloalbum op te nemen en pas nu alweer zin heeft om terug op het podium te komen en hij zal het je eerlijk vertellen - de nummers. Zijn reeks hits in 2017, waaronder de zeer succes....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top