Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Tel. 0321-333169 Peter Evers
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Anti Blafband - Blafband Voor Honden - Oplaadbaar


 • Anti Blafband - Blafband Voor Honden - Oplaadbaar
  Anti Blafband - Blafband Voor Honden - Oplaadbaar Ben je op zoek naar een Blafband Voor Honden? Kies dan voor een blafband die blaffen effectief tegengaat en die óók nog eens diervriendelijk is! Deze innovatieve Anti Blafband houdt je hond rustig op de momenten dat jij dat wil, zonder je viervoeter pijnlijke schokken te geven. Bovendien kent dit Anti Blaf Apparaat, in tegenstelling tot de meeste andere varianten, nog een ander groot voordeel: hij is keer op keer oplaadbaar.

  De ideale Anti Blafband voor baasje en hond Ontdek de effectiviteit én het gemak van de JC Pets Blafband. Dankzij de hoog gevoelige sensor corrigeert de blafband je viervoeter direct bij geblaf, door middel van een subtiele piepfrequentie en een effectieve vibratiemodus. ▶ Anders dan de meeste Anti Blafbanden geeft de halsband geen elektrische schok, waardoor je hond deze blafband pijnvrij en zonder angst of tegenzin zal dragen. En dan zijn er nog de voordelen voor jou als baasje. Geniet voortaan zorgeloos van wandelingen en visite over de vloer, zonder storend geblaf. En: geen gedoe met lege batterijen die verwisseld moeten worden, want dit slimme Anti Blaf Apparaat is eenvoudig oplaadbaar! Waarom steeds meer honden eigenaren fan zijn van de JC Pets oplaadbare Anti Blafband: ✔ Slim systeem - Ultrasone piepfrequenties en verschillende vibratieniveaus corrigeren iedere blaffende hond. Blaft je hond door de eerste anti-blaf-trigger heen, dan worden de vibraties sterker, waardoor jouw luidruchtige viervoeter alsnog pas op de plaats zal maken. Zonder pijn. ✔ Waterdicht - Van regen tot andere nattigheid: deze oplaadbare JC Pets Blafband Voor Honden is volledig waterdicht en daarmee betrouwbaar in elke situatie. ✔ Oplaadbaar - Vergeet lege batterijen die vervangen moeten worden. De krachtige oplaadbare batterij gaat tot wel 14 dagen mee, waarna je hem moeiteloos binnen 1 tot 2 uur weer hebt opgeladen voor een nieuweronde. De ideale blafband om zorgeloos van jouw viervoeter te genieten! ✔ Voor alle honden - Dankzij de verstelbare band en de verschillende correctieniveaus, is dit innovatieve Anti Blaf Apparaat geschikt voor alle soorten en maten honden. Óók soorten die bekend staan om hun liefde voor blaffen reageren goed op dit slimme diervriendelijke systeem. ▶ Gratis! Wij sturen je ons e-book toe met 5 waardevolle adviezen om je hond minder te laten blaffen. Kies vandaag voor de JC Pets Oplaadbare Anti Blafband en geniet morgen al maximaal van activiteiten met je viervoeter, zonder ongewenst geblaf!

  29,95


  Titel: Anti Blafband - Blafband Voor Honden - Oplaadbaar
  Prijs: € 29,95
  Productcode: 9300000012211881


   

Ben je op zoek naar een Blafband Voor Honden? Kies dan voor een blafband die blaffen effectief tegengaat en die óók nog eens diervriendelijk is! Deze innovatieve Anti Blafband houdt je hond rustig op de momenten dat jij dat wil, zonder je viervoet....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top