Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

BK Easy Induction Koekenpan - Ø 28 cm - speciaal v


 • BK Easy Induction Koekenpan - Ø 28 cm - speciaal v
  BK Easy Induction Koekenpan - Ø 28 cm - speciaal v Aanbakken en vastplakken is verleden tijd met de BK Easy Induction Koekenpan - 28 cm. Deze pan is voorzien van een Teflon Platinum Plus coating. Deze coating beschermt je pan tegen aanbakken waardoor je vetarm kunt bakken. De koekenpan is geschikt voor inductie.

  BK Easy Induction Koekenpan - 28 CM
  ✅ Geschikt voor alle warmtebronnen, incl. inductie en oven (tot 160 C)
  ✅ Gemaakt van aluminium
  ✅ Handgreep blijft koud
  ✅ Teflon Platinum Plus coating
  ✅ Vaatwasmachinebestendig

  De pan in gebruik
  Gebruik de BK Easy Induction Koekenpan voor het bakken van vlees, vis en groenten. De koekenpan is ook geschikt voor het bakken van aardappeltjes of pannenkoeken. De pan is vaatwasmachinebestendig.
  De BK Easy Induction Koekenpan is een koekenpan van sterke materialen. De handgreep heeft een stevige grip en blijft onder alle omstandigheden koud. De pan is voorzien van een Teflon Platinum Plus coating die de pan beschermt tegen aanbakken, vastplakken en krassen. De pan warmt snel op en de warmte wordt goed verdeeld.
  Over de serie Easy Induction
  De BK Easy Induction serie bestaat uit pannen met een perfecte warmteverdeling. Hierdoor zijn de pannen snel warm en vrijwel direct te gebruiken. Deze uit aluminium gemaakte pannen besparen tevens energie tijdens het koken. Kortom, een geweldige kookhulp bij het bereiden van diverse culinaire maaltijden.
  Over het merk BK
  BK maakt bekroonde pannenseries, maar ook messen, snijplanken en opbergmateriaal. BK staat voor authenticiteit, innovatie, een perfecte prijs-kwaliteitverhouding, design, duurzaamheid en service. Deze ingrediënten vormen de basis voor het succes van het oer-Nederlandse merk.

  33,43


  Titel: BK Easy Induction Koekenpan - Ø 28 cm - speciaal v
  Prijs: € 33,43
  Productcode: 9200000002757767


   

Aanbakken en vastplakken is verleden tijd met de BK Easy Induction Koekenpan - 28 cm. Deze pan is voorzien van een Teflon Platinum Plus coating. Deze coating beschermt je pan tegen aanbakken waardoor je vetarm kunt bakken. De koekenpan is geschik....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top