Flevolamb Flevolamb
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

HKC 17H2 - HD-ready TV


 • HKC 17H2 - HD-ready TV
  HKC 17H2 - HD-ready TV De HKC 17H2 is een zeer compacte TV met een HD ready LED scherm. Het beeld is helder en scherp met een resolutie van 1600x900px.
  Ideaal voor in de caravan, camper of boot
  De tv is bijzonder geschikt voor in de caravan, camper of boot want het formaat is namelijk 17,3” (beelddiagonaal van slechts 44 centimeter). Verder wordt zowel een 220V-adapter als een 12V-adapter meegeleverd, waardoor de tv zowel binnenshuis als in een auto, vrachtwagen of camper te gebruiken is. De HKC 17H2 beschikt daarnaast over een ingebouwde analoge, digitale en satelliet TUNER. Ook kan een CI+ Module (Smit) worden ingestoken zodat er geen extra kastje nodig is van een tv-aanbieder. De tv beschikt over een ingebouwde USB-mediaspeler met de meest recente codec. Hierdoor kunnen vrijwel alle gangbare filmbestanden, inclusief ondertitels, afgespeeld worden. Dankzij de universele VESA bevestiging (100 x 100 mm) op de achterzijde van de HKC 17H2 werkt deze met iedere VESA muurbeugel.

  Europese modellen
  Verkopers die televisies aanbieden via bol.com, zijn verplicht om televisies te verkopen die naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Dit zijn niet altijd televisies die binnen Nederland ingekocht zijn. Door het vrije verkeer van goederen binnen de Europese Unie kunnen verkopers namelijk televisies uit heel de EU inkopen en via bol.com aanbieden, net zoals dat kan bij andere online marktplaatsen en platforms. Zo kan een verkoper een televisie inkopen bij een leverancier uit de Benelux of bij een andere partij binnen de EU. Hierdoor blijven de prijzen laag en krijg jij de beste deal! Zoals gezegd moeten de verkopers die via het bol.com platform televisies verkopen, ervoor zorgen dat die televisies naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Wij vragen in dat kader aan verkopers die Europese modellen van televisies verkopen, dat deze modellen werken, dat er Nederlandstalige handleidingen beschikbaar zijn en dat ook de installatie van je nieuwe televisie gewoon in het Nederlands verloopt.
  Garantie
  Mochten er onverhoopt technische problemen met je televisie ontstaan, dan kan je contact opnemen met de bol.com klantenservice. Bol.com brengt je in contact met de verkoper van de televisie, zodat deze verkoper het probleem met je kan oplossen. Uiteraard kan de bol.com klantenservice helpen als je er met de verkoper niet uitkomt. Door de inkoop van televisies buiten Nederland kan het zijn dat de fabrieksgarantie op die televisies niet geldt. Ook zonder fabrieksgarantie kan je je echter beroepen op je wettelijke garantie. In de wet staat namelijk dat je recht hebt op een goed product.

  119,99


  Titel: HKC 17H2 - HD-ready TV
  Prijs: € 119,99
  Productcode: 9200000098936150


   

De HKC 17H2 is een zeer compacte TV met een HD ready LED scherm. Het beeld is helder en scherp met een resolutie van 1600x900px.
Ideaal voor in de caravan, camper of boot
De tv is bijzonder geschikt voor in de caravan, camp....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top