Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Beko WTV8761BSCDOS1 - AutoDose - Wasmachine


 • Beko WTV8761BSCDOS1 - AutoDose - Wasmachine
  Beko WTV8761BSCDOS1 - AutoDose - Wasmachine Ben je op zoek naar een zuinige wasmachine met een ruime trommel waar je was er vrij droog uitkomt? Dan is de Beko WTV8761BSCDOS1. Ideaal voor jou. Hierin kan je tot wel 8kg wasgoed ineen keer draaien. Dankzij de automatische dosering voegt de wasmachine altijd de juiste hoeveelheid wasmiddel en was verzachter toe aan je was. Deze wasmachine van Beko heeft een toerental van 1600 wat ervoor zorgt dat je bijna droog uit de wasmachine komt. De afmetingen van de Beko WTV8761BSCDOS1 zijn 84 x 60 x 59 cm (H x B x D).

  Voordelen Autodose: automatische wasmiddeldosering EcoTub: plastic afval omgevormd tot een waardevolle alternatieve grondstof SteamCure™-technologie: geen voorbehandeling nodig van vlekken Toerental van 1600; waardoor je was extra droog uit de wasmachine komt ProSmart™: energiezuinig, stiller en duurzamere motor Nadelen Geen mogelijkheid om tussentijds was toe te voegen
  AutoDose
  Deze zuinige Beko wasmachine heeft ook een Autodose systeem. Hiermee hoef je, je dus nooit meer af te vragen of je wel de juiste hoeveelheid vloeibaar wasmiddel en wasverzachter toevoegt. Je kiest de vuilgraad van je was, je vult het reservoir met wasmiddel en wasverzachter, en de machine doet de rest! je hoeft het zelfs niet bij elke was toe te voegen. Het AutoDose systeem kan een maand lang automatische precies genoeg toevoegen aan je was. Hierdoor bespaar op je de aanschaf van wasmiddelen.

  RecycledTub™ De EcoTub is plastic afval omgevormd tot een waardevolle alternatieve grondstof. Ongeveer 60 gerecyclede PET-flessen zijn gebruikt in de trommel van deze wasmachine. Deze trommel is dus zuiniger op onze planeet zonder dat de kwaliteit of performance erdoor achteruit gaat.


  ProSmart™-invertermotor Deze wasmachine heeft ProSmart™ motor. De naam zegt het al, deze motor gaat slim je was om maar ook met je energierekening. De motor heeft een borstelloze motorontwerp wat ervoor zorgt dat je niet alleen je was energiezuinig en duurzamer doet maar ook een stuk stiller. Zo kan je zuiniger nog steeds veel was draaien elke maand.

  Zekerheid en garantie:
  Op deze wasdroogcombinatie krijg je van Beko 2 jaar fabrieksgarantie en op de koolborstelloze BLDC motor ontvang je maar liefst 10 jaar motorgarantie. Daarnaast is de machine voorzien van een AquaWave trommel die extra zacht met je kleding omgaat en slijtage tegengaat. Verder is deze machine voorzien van een kinderbeveiliging, zodat kleine handjes niets kunnen veranderen aan de instellingen. Het Hi-Tech verwarmingselement beschermt tegen corrosie en vermindert kalkaanslaag. Het gaat tot 100 keer langer mee dan een standaard verwarmingselement.

  HomeWhiz functie Ook Beko apparatuur wordt steeds slimmer, zo stel je via de HomeWhiz functie middels een app je favoriete wasprogramma in, controleer je de tijdsduur en download* je desgewenst nieuwe programma's! De wasmachine is te besturen via de app welke via bluetooth verbinding maakt. Maar kan ook nog via de regulier bedieningsknoppen worden ingesteld.

  SteamCure™ Je bent gewend om vlekken in je wasgoed zelf voor te behandelen, maar met de SteamCure™-technologie is dit niet meer nodig. Met de SteamCure optie van Beko komt de was nog schoner uit de machine. Door het toevoegen van stoom aan het begin en einde van het SteamCure programma komt vuil beter los, en kan er makkelijker gestreken worden voor een schone en kreukvrije was! Hiermee bespaar je dus tijd doordat je zowel voor als na de was minder hoeft te doen.

  479,00 479


  Titel: Beko WTV8761BSCDOS1 - AutoDose - Wasmachine
  Prijs: € 479,00
  Productcode: 9300000004671791


   

Ben je op zoek naar een zuinige wasmachine met een ruime trommel waar je was er vrij droog uitkomt? Dan is de Beko WTV8761BSCDOS1. Ideaal voor jou. Hierin kan je tot wel 8kg wasgoed ineen keer draaien. Dankzij de automatische dosering voegt de wasmac....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top