Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

SFT WTR GS 4000 Magnetische Waterontharder - Water


 • SFT WTR GS 4000 Magnetische Waterontharder - Water
  SFT WTR GS 4000 Magnetische Waterontharder - Water GS 4000 magnetische waterontkalker van SFT WTR. De waterontharder beschermd leidingen en apparatuur tegen kalkaanslag door middel van een magnetisch veld met een kracht van 7500 Gauss (0,75 Tesla) waardoor Magnesium en Calcium niet de kans krijgen om te binden en te kristaliseren. Door de enorme magnetische kracht verslaat de SFT WTR GS 4000 al zijn concurrenten in dezelfde klasse.

  TOEPASSING
  De magnetische waterverzachter wordt op de waterleiding bevestigd. De meest geschikte plaats is vlak na de watermeter. Hierdoor wordt de hele woning beschermd tegen kalkaanslag. De waterverzachter is geschikt voor huishoudens tot 6 personen. De waterverzachter kan op kunststof en koperen leidingen met een maximale diameter van 38mm.

  MONTAGE
  Het monteren van de waterverzachter is heel eenvoudig en kunt u zelf uitvoeren. De waterverzachter wordt gemonteerd door middel van twee bouten met een inbussleutel die wordt meegeleverd met het product.
  Na de bestelling zal u een mail ontvangen met een montage handleiding.

  De waterverzachter heeft geen onderhoud nodig. Een stroomaansluiting is niet nodig en u hoeft er na de montage niet meer naar om te kijken. Deze waterverzachter is geschikt voor een huishouden tot 6 personen en past om elk type buis met een diameter tussen 12mm en 38mm.

  VOORDELENKalkaanslag verminderd met 80-90%Jaarlijkse besparing tot wel €300Huishoudelijk apparaten gaan langer meeKleding zal zachter aanvoelenLager energieverbruik, dus besparend op de energierekeningLangere levensduur van de CV ketelEenmalig aanbrengenZachter kalkvrij water helpt bij het verminderen van klachten van huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis of droge huidHaren voelen zachter aanKraanwater zal beter smakenGeen stoomvoorziening of batterijen nodigEenmalige aanschafDoor de kwalitatief hoogwaardige materialen gaan de waterontharders van SFT WTR minstens 10 jaar meeDeze waterverzachter is geschikt voor een huishouden tot 6 personen en past om elke type buis met een diamater tussen 12 mm en 38mm.

  Is de GS 4000 niet sterk genoeg? Kijk even naar zijn grote broer, de GX 4000. Met een kracht van 12.800 Gauss (1,28 Tesla) is hij bijna twee keer zo sterk als de GS 4000 en geschikt voor een huishouden tot wel 30 personen of bijvoorbeeld restaurants, vakantiehuizen, hotels en bedrijfspanden.

  39,99


  Titel: SFT WTR GS 4000 Magnetische Waterontharder - Water
  Prijs: € 39,99
  Productcode: 9300000003434016


   

GS 4000 magnetische waterontkalker van SFT WTR. De waterontharder beschermd leidingen en apparatuur tegen kalkaanslag door middel van een magnetisch veld met een kracht van 7500 Gauss (0,75 Tesla) waardoor Magnesium en Calcium niet de kans krijgen om....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top