Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Flevolamb Flevolamb

WH-1 Waterontharder - Magnetische Waterontharder -


 • WH-1 Waterontharder - Magnetische Waterontharder -
  WH-1 Waterontharder - Magnetische Waterontharder - De Magnetische Waterontharder van WH-1 is een uniek exemplaar in zijn soort. Door zijn kleine maar toch zeer krachtige magneet van maar liefst 8000 Gauss is deze een stuk sterker dan zijn concurrentie. Deze waterontkalker van WH-1 is uitermate geschikt voor huishoudens van 2-6 personen. Deze WH-1 waterontharder is binnen 1 minuut aangesloten op je waterleiding.

  GEEN KALKAANSLAG MEER
  De WH-1 zorgt ervoor, door gebruik te maken van zijn uniek ontworpen design, dat Calcium en Magnesium niet meer met elkaar zullen kristalliseren. De negatieve effecten zullen hierdoor onderdrukt worden maar wel nog in het water blijven. Hierdoor krijg je wel de juiste mineralen binnen maar zal deze niet meer hechten aan je waterleidingen of huishuidelijke apparatuur. De WH-1 wordt ook wel waterverzachter genoemd of waterontkalker, lees snel meer over deze waterontharder magneet.

  ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ
  Tot wel €500 per jaar besparen Verlenging levensduur huishoudelijke apparatuur 10 jaar garantie 30 dagen op proef Voorkom kalkafzetting Binnen 1 minuut geplaatst Onderhoud is niet nodig Minder wasmiddel nodig Milieuvriendelijk HOE TE INSTALLEREN
  1. Zoek een vrije plek op je waterleiding zo dicht mogelijk bij de watermeter
  2. Plaats aan beide kanten van de leiding een deel, zorg ervoor dat deze recht tegenover elkaar gemonteerd worden.
  3. Met de bijgeleverde bouten en inbussleutel kan de WH-1 vastgezet worden.

  Omdat wij zeker willen zijn dat al onze klanten tevreden zijn met onze producten en zeker weten dat ze werken geven we maar liefst 30 dagen proef. HIerdoor weet je zeker dat de WH-1 waterontharder doet wat wij zeggen dat die zou moeten doen. Daarnaast bieden we ook nog eens 10 jaar garantie op deze waterontkalker.

  79,95


  Titel: WH-1 Waterontharder - Magnetische Waterontharder -
  Prijs: € 79,95
  Productcode: 9300000021056930


   

De Magnetische Waterontharder van WH-1 is een uniek exemplaar in zijn soort. Door zijn kleine maar toch zeer krachtige magneet van maar liefst 8000 Gauss is deze een stuk sterker dan zijn concurrentie. Deze waterontkalker van WH-1 is uitermate geschi....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top