AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

✅ AlpinPro Waterontharder Black Edition - voor all • ✅ AlpinPro Waterontharder Black Edition - voor alle Koper waterleidingen (magneet waterleiding) ☆ Water ontharder | Antikalk | Kalkaanslag | Water ontkalker | Waterverzachter | Magnetisch | Waterontka

  ✅ AlpinPro Waterontharder Black Edition - voor all Heeft u ons gezien op TV? De waterontharder Black Edition® (> 20.000 Gauss / 20 Tesla) voor koperleidingen van 10 t/m 42 mm is de beste en goedkoopste oplossing tegen kalkaanslag en is nu nog krachtiger. De Black Edition® waterontharder uitvoering is de krachtigste in dit segment zonder stroom of zout gebruik, en geheel onderhoudsvrij.

  Iedereen heeft wel last van kalk in het water. Deze kalkdeeltjes hechten zich in leidingen en zorgen voor kalkaanslag op uw sanitair. De goedkoopste oplossing hiervoor is de Waterontharder Black Edition® voor Koperleidingen van 10 t/m 42 mm. Dit milieuvriendelijke apparaat verandert de kristalstructuur in het water, waardoor de kalkdeeltjes opgelost blijven en niet meer kunnen aanhechten – zonder milieuvervuilende reststoffen.

  De Waterontharder Black Edition® voor Koperleidingen van 10 t/m 42 mm kan zowel bij particulieren als bij bedrijven toegepast worden. Daarnaast kunt u denken aan toepassingen bij vijvers en zwembaden, horeca en in de land- en tuinbouw. De Waterontharder Black Edition® voor koperleidingen van 10 t/m 42 mm neutraliseert de kalk aan het water door middel van een permanent magnetische werking. De kalk wordt als het ware vergruist, waardoor het niet meer kan hechten aan de leidingen en aan verwarmingselementen van oa. huishoudelijke apparatuur. Denk hierbij aan wasmachines, vaatwassers, combiketels etc. De module heeft een positief effect op de levensduur van deze apparatuur. De samenstelling van het water verandert echter niet. Het gezonde effect van de calcium- en magnesiumdeeltjes blijft behouden, dus geen manipulatie van noodzakelijke bestanddelen, zoals bij andere systemen. Wat kan een mens zich nog meer wensen?

  Geldbesparing
  Door plaatsing van de Waterontharder Black Edition® voor koperleidingen van 10 t/m 42 mm voorkomt u problemen en bespaart u veel geld. Het water wordt sneller warm, dus u bespaart op de energie- en waterrekening (kalkaanslag op een warmte element kan het energieverbruik tot wel 75% verhogen!). Het schoonmaken van ramen en sanitair gaat veel makkelijker. Ook heeft u geen last meer van vervelende witte strepen. Daarnaast gebruikt u veel minder zeep, waspoeder, glansspoelmiddel en wasverzachter, daarnaast is onthardingszout volledig overbodig.
  Het is hiermee de beste en meest betaalbare oplossing die de meeste kalkproblemen sterk vermindert en oplost. Mensen met huidirritaties (droge of schrale huid) ervaren zelfs dat zij daarvan minder last hebben.

  Garantie
  De Waterontharder Black Edition® voor koperleidingen van 10 t/m 42 mm wordt met solide technische garanties geleverd. De montage is zeer eenvoudig en wordt binnen 5 minuten gerealiseerd, zonder hak- of breekwerk. Het is hiermee de beste en meest betaalbare oplossing tegen kalkproblemen. De module is bovendien onderhoudsvrij, gemakkelijk te verplaatsen en zonder kosten te verplaatsen bij evt. verbouwing of verhuizing.

  Waterontharder Black Edition® voor koperleidingen van 10 t/m 42 mm is een universele ontharder voor alle huishoudens en geschikt voor alle soorten en diameters waterleiding.
  Stop gebruik van Antikalk middelen.
  Geen last meer van kalkaanslag.
  Zonder zout - zonder onderhoud – zonder stroom

  Met onze Waterontharder Black Edition® voor koperleidingen van 10 t/m 42 mm bent u goedkoop en definitief tot wel 90% verlost van kalkaanslag!

  U wilt een universele waterontharder, om kalkaanslag te voorkomen zodat u geen last meer heeft van deze nare, schadelijke en hinderlijke kalkaanslag, en u wilt definitief afrekenen met:
  - dure en vooral onnodige reparaties
  - vroegtijdige vervanging van dure apparatuur
  - onnodig gebruik van onthardingszout
  - zwaar milieuvervuilende poets- en schuurmiddelen
  - dure wasverzachters en glansmiddelen
  - te hoge energie- en waternota's
  - enz.

  Dan heeft u met deWaterontharder Black Edition® voor koperleidingen van 10 t/m 42 mm de goedkoopste perfecte antikalk oplossing.

  Omdat deze krachtige module zeer compact is, kan het altijd geplaatst worden.
  Lengte = 7,8 cm
  Breedte = 6,5 cm
  Hoogte = 3,= cm ✅ Waterontharder Black Edition - voor alle Koper waterleidingen (magneet waterleiding) ☆ Water ontharder | Antikalk | Kalkaanslag | Water ontkalker | Waterverzachter | Magnetisch | Waterontkalker | > 20.000 Gauss / 20 Tesla Magnetische Waterontharder - Waterontharder magneet - Waterontharder waterleiding - Amfa4000 - waterontharder Amfa 4000 Huishouden tot 6 personen Elke waterontharder die wij produceren is voorzien van de laatste technieken. Wij produceren met de volgende door ons ontwikkelde technologieën, welke niet door derden te kopiëren zijn:
  – V-Logic System™
  – V-shape System™
  – OPT Technology™
  – MPS Technology™
  – PFI Technology™
  – AVC Technology™
  – APIT Technology™
  – FTT Technology™

  114,95


  Titel: ✅ AlpinPro Waterontharder Black Edition - voor all
  Prijs: € 114,95
  Productcode: 9200000127229712


   

Heeft u ons gezien op TV? De waterontharder Black Edition® (> 20.000 Gauss / 20 Tesla) voor koperleidingen van 10 t/m 42 mm is de beste en goedkoopste oplossing tegen kalkaanslag en is nu nog krachtiger. De Black Edition® waterontharder uitvoering is....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top