Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Bosch SMS46AW00E - Serie 4 - Vrijstaande vaatwasse


 • Bosch SMS46AW00E - Serie 4 - Vrijstaande vaatwasse
  Bosch SMS46AW00E - Serie 4 - Vrijstaande vaatwasse De Bosch SMS46AW00E vrijstaande vaatwasser beschikt over een Glas 40°C programma speciaal voor kwetsbaar glaswerk. Met de beladingssensoren van AquaSensor wordt de was gemeten en daarop het optimale waterniveau op aangepast, waarbij de doseerassistent de vaatwastabletten gelijkmatig verspreid. Om nog sneller te reinigen, kies je voor de varioSpeed functie, en het programma kan je op elk gewenst moment laten starten met de starttijdkeuze. VoordelenGlas 40°C programmaStarttijdkeuzeBeladingssensoren NadelenMet ruimte voor 12 couverts is deze vaatwasser niet heel groot

  Starten op elk gewenst momentWil je later de vaatwasser starten? Dan is dat mogelijk door de starttijdkeuze. Via deze functie kan je een programma vooruit programmeren en op elk gewenst moment laten starten. Ook bijvoorbeeld onder werktijd of s' nachts.
  Beladingssensor, bespaar water en energieHet hoeveelheid water voor een programma wordt afgestemd op de hoeveelheid vaat er in de vaatwasser zit. Deze vaat wordt gewogen door de beladingssensor en past na het wegen het hoeveelheid water daar op aan. Dit is waterbesparend en werkt efficiënter.
  EcoSilence Drive, efficiënter, duurzamer en stillerDeze vaatwasser beschikt over een EcoSilence Drive. De naam zegt het al, deze motor heeft een stillere werking, maar is daarnaast ook efficiënter en verbruikt minder energie. Omdat het zonder borstels werkt, minimaliseert hij het geluid.
  VarioSpeed, nog sneller afwassenDeze Siemens vaatwasser beschikt over een varioSpeed Plus functie. Wanneer je dit programma inschakelt, verkort je de tijd met maar liefst 50%. Handig als je bijvoorbeeld snel schone vaat nodig hebt.
  Glasprogramma op lage temperatuurVeel glazen zijn kwetsbaar in de vaatwasser. Door het glasprogramma komen ook glazen stralend de vaatwasser uit. Het programma spoelt op 40°C en de droogtijd wordt verlengd voor een vlekkeloos resultaat. Glazen worden beschermt voor waterhardheid met de glasbescherming waarin je glazen kan vastleggen. ActiveWater, verbruik minder waterMet de ActiveWater-technologie wordt er minder water en energie verbruikt tijdens een programma. Dit wordt mogelijk gemaakt door een gerichte waterafgifte, een filtertechnologie, snellere verwarming en een hogere pompprestatie.

  Kenmerken van de Bosch SMS46AW00E
  Intensieve stand - Glas 40°C programma - varioSpeed - Doseerassistent - AquaSensor - Starttijdkeuze - AquaStop - Kinderbeveiliging - EcoSilence drive - vario korven - Glasbeschermingstechniek - ResttijdindicatieProgramma's
  Intensief70 °C,Auto45-65 °C,Eco50 °C,Glas40 °C,1uur65 °C,SnelVarioSpeed

  419


  Titel: Bosch SMS46AW00E - Serie 4 - Vrijstaande vaatwasse
  Prijs: € 419,00
  Productcode: 9200000081911962


   

De Bosch SMS46AW00E vrijstaande vaatwasser beschikt over een Glas 40°C programma speciaal voor kwetsbaar glaswerk. Met de beladingssensoren van AquaSensor wordt de was gemeten en daarop het optimale waterniveau op aangepast, waarbij de doseerassisten....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top