Tel. 0321-333169 Peter Evers
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel Rond - Keramische Mag


 • LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel Rond - Keramische Mag
  LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel Rond - Keramische Mag Föhn en Style je haar tegelijkertijd met de 3-in-1 föhnborstel. De borstel combineert een föhn, krulborstel en stijltang in één. Geschikt voor elk haartype, elke haardikte of voorkeur dankzij 3 blaasstanden, waaronder een koude-lucht stand. De borstel heeft een keramische coating zodat je haar beschermd is tegen directe hitte. Ionische technologie voorkomt statisch en droog haar. Halveer de tijd die je nodig hebt voor droog en glanzend haar zonder pluis met maximaal volume!

  LifeGoods 3-in-1 föhnborstel
  De 3-in-1 föhnborstel combineert een föhn, krulborstel en stijltang in één. Je droogt en stylet je haar tegelijkertijd. Geen geklungel met een borstel in de ene hand en een föhn in de andere. Het ovale ontwerp is ideaal voor het creëren van slag of meer volume. De flexibele nylon pins en borstelharen zorgen voor zijdezacht haar zonder klitten. Bovendien geeft het 2 meter lange 360° meedraaiend snoer je volledige bewegingsvrijheid.
  ℹ Let op: De kop van föhnborstel is 11cm breed. Dit maakt de borstel ongeschikt voor het krullen van zeer korte kapsels.

  Voor ieder haartype
  Met 1000W vermogen en 3 verschillende blaasstanden heb je de flexibiliteit om elk haartype in 10-20 minuten in model te brengen. De föhnborstel is voorzien van een koude-lucht stand, ideaal voor extensions, beschadigd of geverfd haar. Kies voor LOW, MEDIUM of HIGH, afhankelijk van je haartype, dikte of voorkeur:
  → LOW: Lage temperatuur, hoge snelheid
  → MEDIUM: Medium temperatuur, lage snelheid
  → HIGH: Hoge temperatuur, hoge snelheid

  ℹ Let op: De LOW stand heeft een lage temperatuur, maar een hoge blaaskracht. Gebruik de MEDIUM stand voor de laagste blaaskracht.

  Keramische coating
  De föhnborstel heeft een keramische coating, zodat je haar vandaag maar ook over tien jaar nog gezond is. De coating zorgt dat de warmte gelijkmatig over de gehele haarborstel verspreid wordt. Het beschermt je haar daarnaast tegen de directe hitte van het warmte-element. Hierdoor kan de warme lucht je haar langzaam doordringen en van binnen naar buiten verwarmen zonder je haar te beschadigen.

  LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel
  ✔ Ionische technologie voorkomt statisch en droog haar
  ✔ Flexibele nylon pins en borstels tegen klitten
  ✔ Föhn, straightener en haarborstel in één
  ✔ Keramische coating beschermt je haar
  ✔ 3 temperaturen: High, Middle, Low
  ✔ Stijlen of juist meer volume/slag
  ✔ 360° meedraaiend snoer
  ✔ Drogen en stylen tegelijk

  Wat doet Ionische technologie?
  De ionische technologie van de föhnborstel werkt als een schild voor je haar. Je haren worden tijdens het föhnen omhuld door negatief geladen ionen waardoor ze beter beschermd zijn tegen de warme lucht. Daarnaast breken de negatief geladen ionen de positief geladen watermoleculen op, wat het drogen versnelt. Ionische borstels voorkomen statisch en droog haar en geven extra glans aan je lokken. Je merkt dat je haren heerlijk zacht en glad zijn!

  Zeven gebruikstips Zorg voor handdoekdroog haar voor sneller resultaat. Borstel je haar goed nadat je het hebt gewassen, dit gaat klitten tegen. Verdeel het haar in vier vlakken met haarklemmen. Föhn ieder vlak van onder naar boven en pak niet te dikke plukken. Begin met föhnen dicht bij de haarwortel en ga zo door naar de punten. Houd de föhnborstel 2 tot 3 seconden dicht bij de haarwortels vast voor extra volume. Om de punten in te krullen plaats je de föhnborstel onder de punten en houd deze 2 à 3 seconden vast. Begin dan langzaam naar binnen te draaien. Om de punten naar buiten te krullen plaats je de föhnborstel over de punten. Houd dit 2 à 3 seconden vast en begin dan naar buiten te draaien.
  CE-markering
  Met de LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel föhn, krul en stijl je altijd probleemloos je haar. De föhnborstel heeft namelijk een CE-markering. Dit betekent dat het product voldoet aan de wettelijke eisen op gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Het product is dus veilig in gebruik.

  Specificaties:
  ▶ Merk: LifeGoods
  ▶ Inhoud Verpakking: Föhnborstel, handleiding
  ▶ Kleur: Zwart/Roze
  ▶ Materiaal: Plastic en nylon
  ▶ Vorm: Ovaal
  ▶ Afmetingen: 34 x 10 x 9,2 cm
  ▶ Gewicht: 665 gram
  ▶ Certificaten: CE & RoHS
  ▶ Keramische coating: Ja
  ▶ Ionische technologie: Ja
  ▶ Koude blaasstand: Ja
  ▶ Aantal blaasstanden: 3
  ▶ Vermogen: 1000W
  ▶ Kabellengte: 2 meter
  ▶ 360° meedraaiend snoer: Ja

  25,99 25,99


  Titel: LifeGoods 3-in-1 Föhnborstel Rond - Keramische Mag
  Prijs: € 25,99
  Productcode: 9200000117198668


   

Föhn en Style je haar tegelijkertijd met de 3-in-1 föhnborstel. De borstel combineert een föhn, krulborstel en stijltang in één. Geschikt voor elk haartype, elke haardikte of voorkeur dankzij 3 blaasstanden, waaronder een koude-lucht stand. De borst....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top