Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek

Gillette Fusion5 ProGlide Power Scheermesjes Voor


 • Gillette Fusion5 ProGlide Power Scheermesjes Voor
  Gillette Fusion5 ProGlide Power Scheermesjes Voor De dunste, fijnste mesjes van Gillette (eerste 4 mesjes, dezelfde als de ProShield).

  De scheermesjes van het Gillette Fusion ProGlide Power scheersysteem voor mannen is uitgerust met 5 precisiemesjes voor ongelooflijk comfort. Dankzij de dunste, fijnste mesjes van Gillette (eerste 4 mesjes, dezelfde als ProShield) trekt ProGlide minder aan de haartjes in vergelijking met de Fusion*. Het scheersysteem is uitgerust met een Precisietrimmer aan de achterkant voor een nauwkeurige afwerking van moeilijk bereikbare zones, zoals onder je neus en je bakkebaarden. Met één navulmesje kan je je tot één maand lang scheren. Deze Fusion ProGlide navulmesjes kunnen worden gebruikt met elk Fusion scheersysteem.

  • Trekt minder aan de haartjes (in vergelijking met de Fusion)
  • 5 precisiemesjes helpen de druk per mesje verminderen voor een comfortabele scheerbeurt (in vergelijking met de Mach3)
  • Precisietrimmer aan de achterkant voor een nauwkeurige afwerking van moeilijk bereikbare zones (neus en bakkebaarden)
  • De Microkam helpt stoppels naar de mesjes te geleiden
  • Met één navulmesje kan je je tot één maand lang scheren
  • Past op elk Fusion scheersysteem


  Volgt de gezichtscontouren voor de betere Gillette scheerbeurt
  De verbeterde Low Cutting Force scheermesjes hebben dunnere, fijnere* randen met een geavanceerde coating met weinig weerstand zodat je moeiteloos elke haar kunt afsnijden met minder weerstand dan met de Fusion. De mesjes stabilisator houdt de optimale ruimte tussen de mesjes in stand voor meer comfort en zorgt ervoor dat de mesjes de contouren van het gezicht van de man kunnen volgen. Verder zorgt de gestroomlijnde Comfort Guard ervoor dat overtollig scheerschuim wordt gebruikt voor optimaal contact met het mesje en dat de huid strak wordt getrokken voor comfortabel, dicht op de huid scheren. En de verbeterde Lubrastrip* van het scheersysteem is bedekt met minerale olie en polymerenglijmiddel zodat de Gillette Fusion ProGlide soepel over de huid glijdt, zelfs bij herhaalde scheerbewegingen.


  Gillette Fusion ProGlide scheersysteem
  Gillette Fusion ProGlide scheermesjes werken het beste met het Gillette Fusion ProGlide scheersysteem voor mannen.


  Gebruik met de Flexball technologie voor het beste resultaat
  Dankzij de FlexBall technologie kunnen de mesjes horizontaal en verticaal kantelen om de contouren van het gezicht te volgen, voor het beste Gillette scheerresultaat. Met FlexBall technologie kun je dichter op de huid scheren en mis je minder haren**.


  Verbeterde scheermesjes en Lubrastrip
  Verbeterde scheermesjes met dunnere, fijnere*** randen en een geavanceerde coating met weinig weerstand zodat je moeiteloos elke haar kunt afsnijden. De verbeterde Lubrastrip is bedekt met minerale olie en polymerenglijmiddel zodat het mesje soepel over de huid glijdt, zelfs bij herhaalde scheerbewegingen.


  Mesjes Stabilsator
  Houdt de optimale ruimte tussen de mesjes in stand voor meer comfort en zorgt ervoor dat de mesjes de contouren van je gezicht kunnen volgen.


  Gestroomlijnde Comfort Guard
  De Gillette Fusion ProGlide heeft een gestroomlijnde Comfort Guard. Het zachte, flexibele materiaal rond de microribbels zorgt voor een buitenrand rond de zijkanten van de kop van het mesje waarmee overvloedig scheerschuim wordt afgevoerd voor een optimaal contact van het mesje op de huid.


  Verbeterde Precisietrimmer
  Een verbeterd mesje, een beschermkammetje om lange haren gelijkmatiger te verdelen, en spoelsleufjes*.


  Ervaar Gillette ProShield
  Geniet van Gillettes ongeëvenaarde scheertechnologie met het Gillette Fusion ProShield-scheersysteem voor mannen, het enige scheermesje van Gillette dat je beschermt terwijl je je scheert. De Fusion ProShield is het eerste Gillette-scheermesje met beschermende strips voor en achter de mesjes, die een beschermende laag vormen tegen irritatie tijdens het scheren.

  *vs. Fusion

  **vs. Fusion in één beweging over alle contouren

  *** Eerste vier mesjes vs. Fusion

  47,99 32,95


  Titel: Gillette Fusion5 ProGlide Power Scheermesjes Voor
  Prijs: € 32,95
  Productcode: 9200000073770383


   

De dunste, fijnste mesjes van Gillette (eerste 4 mesjes, dezelfde als de ProShield).

De scheermesjes van het Gillette Fusion ProGlide Power scheersysteem voor mannen is uitgerust met 5 precisiemesjes voor ongelooflijk comfort. Dankzij de dunste, f....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top