Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

Andrélon Classic Iedere Dag Shampoo - 6 x 300 ml -


 • Andrélon Classic Iedere Dag Shampoo - 6 x 300 ml -
  Andrélon Classic Iedere Dag Shampoo - 6 x 300 ml - Andrélon Classic Iedere Dag shampoo reinigt het haar en is speciaal ontwikkeld voor dagelijks gebruik. Andrélon Classic Iedere Dag voedende shampoo voor dagelijks gebruik Iedere Dag shampoo is verrijkt met voedingsrijke zonnebloemolie Houdt je haar gezond en glanzend zonder het te verzwaren Iedere Dag shampoo is geschikt voor ieder haartype Voor luchtig en fris haar vol met glans Gebruik voor optimale haarverzorging ook Andrélon Iedere Dag conditioner Andrélon Iedere Dag is speciaal ontwikkeld voor dagelijks gebruik. De milde en verzorgende shampoo bevat voedingsrijke zonnebloemolie die houdt je haar fris, glanzend en gezond. Andrélon Shampoo Iedere Dag is geschikt voor ieder haartype. Gebruik voor een zo goed mogelijk resultaat ook de Andrélon Iedere Dag conditioner. Tip: Gebruik je regelmatig stylingsproducten? Was dan je haar twee keer achterelkaar om het extra goed te reinigen. Na het wassen staan je haarschubben open. Gebruik een conditioner om je haarschubben weer te sluiten. Je haar wordt zo beter beschermd.

  Deze fles is 100% recyclebaar, gooi de fles dus weg bij het plasticafval. Andrélon is het meest verkochte haarverzorgingsmerk in Nederland. Met een uitgebreid assortiment shampoos, conditioners en stylingproducten biedt Andrélon je een uitgebreide verzorging voor elk type haar.

  Andrélon kent een rijke geschiedenis van meer dan 80 jaar: ooit maakte kapper André de Jong zijn eigen haarproducten in een klein fabriekje naast zijn winkel in Bodegraven. In 1940 registreerde hij zich bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken in Bodegraven. Parfumerie Andrélon was geboren en in de daarop volgende 80 jaar ontwikkelde het zich als een landelijk bekend merk voor haarverzorging. Vernieuwing is voor Andrélon haarverzorgingsproducten altijd een belangrijke leidraad geweest. Van de introductie van de onderscheidende schubbenfles tot de steeds vernieuwende formules van de shampoos & conditioners zelf. Voorbeelden zijn de Andrélon Iedere dag shampoo, de Perfecte Krul shampoo en conditioner, de Andrélon Langer Fris shampoo en de Verrassend Volume shampoo. Andrélon laat haar stralen.

  22,14 13,28


  Titel: Andrélon Classic Iedere Dag Shampoo - 6 x 300 ml -
  Prijs: € 13,28
  Productcode: 9200000089230711


   

Andrélon Classic Iedere Dag shampoo reinigt het haar en is speciaal ontwikkeld voor dagelijks gebruik. Andrélon Classic Iedere Dag voedende shampoo voor dagelijks gebruik Iedere Dag shampoo is verrijkt met voedingsrijke zonnebloemolie Houdt je haa....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top