Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

RITUALS The Ritual of Jing Foaming Shower Gel - 20 • RITUALS The Ritual of Jing Foaming Shower Gel - 200 ml

  RITUALS The Ritual of Jing Foaming Shower Gel - 20 The Ritual of Jing Foaming Shower GelRelax en ontspan lichaam en geest met de langdurige geur van heilige lotus en jujube van The Ritual of Jing Foaming Shower Gel. Het zachtste doucheschuim dat je huid ooit heeft ervaren, leert je de kunst van innerlijke rust en geeft je een nieuwe balans en een goed gevoel.

  Deze douche foam bevat rustgevende en voedende eigenschappen van heilige lotus en het verzachtende effect van jujube, twee oude ingrediënten die al duizenden jaren lang in China worden geteeld. Gebruik the Ritual of Jing Foaming Shower Gel in combinatie met the Ritual of Jing Body scrub voor een intens verzorgd,geëxfolieerd en gehydrateerde huid. Verleng de geur en hydratie met the Ritual of Jing Body Cream en verleng daarmee de geur gedurende de hele dag.

  Ontdek meer van The Ritual of Jing
  The Ritual of Jing Body ScrubThe Ritual of Jing Body CreamGebruik
  Breng een kleine hoeveelheid aan op je hand en ervaar hoe de gel in contact met water transformeert tot een weldadig en fluweelzacht schuim.Haal diep adem en dompel jezelf onder in de geurbeleving.Spoel met water de schuim van je lichaam af.

  9,50 9,5


  Titel: RITUALS The Ritual of Jing Foaming Shower Gel - 20
  Prijs: € 9,50
  Productcode: 9200000131014293


   

The Ritual of Jing Foaming Shower GelRelax en ontspan lichaam en geest met de langdurige geur van heilige lotus en jujube van The Ritual of Jing Foaming Shower Gel. Het zachtste doucheschuim dat je huid ooit heeft ervaren, leert je de kunst van inner....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top