Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6807/63 -


 • Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6807/63 -
  Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6807/63 - Help jouw gebit en tandvlees optimaal te beschermen met de Philips Sonicare ProtectiveClean HX6807/63. Deze krachtige elektrische tandenborstel verwijdert tot wel 7x meer tandplak dan een handtandenborstel. Deze Protective Clean heeft een poetsdruksensor die je precies laat weten wanneer je te veel druk zet tijdens het poetsen. Dit zorgt ervoor dat je je tanden en tandvlees beschermt zijn. De Protective Clean HX6807/63 beschikt verder over 1 poetsstand (clean) en door de BrushSync weet je precies wanneer je je opzetborstel weer moet vervangen. De batterij gaat zeker 2 weken mee. Helemaal handig wanneer je op reis gaat.

  Goed om te weten:
  Ben je op zoek naar een elektrische tandenborstel voor wittere tanden binnen 7 dagen, persoonlijke poetservaring met behulp van de vele poetsstanden + intensiteiten en de Sonicare app intensiteiten en de Sonicare app? Dan is de DiamondClean 9000 Series van Philips beter geschikt voor jou!

  Belangrijkste kenmerken Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6807/63: Zorgt voor wittere tanden in slechts 1 week De poetsdruksensor waarschuwt als je te hard poetst. De ProtectiveClean heeft een poetsstand (Clean) en twee intensiteiten. De tandenborstel is twee weken te gebruiken zonder op te laden. De tandenborstel geeft een seintje wanneer je je de opzetborstel moet vervangen.
  Alle opzetborstels van Philips zijn universeel en passen op elke Philips Sonicare tandenborstel. De opklikbare opzetborstels zijn verwisselbaar zodat je eenvoudig een opzetborstel kunt gebruiken die bij je behoeften pas. Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6807/63: Verwijdert tot 7 keer meer tandplak
  De tandenborstel wordt geleverd met een InterCare-opzetborstel. Deze zorgt voor gezonder tandvlees in slechts 2 weken. De borstel heeft extra lange borstelharen welke meer tandplak verwijdert op moeilijk bereikbare plekken en tussen de tanden.

  Ingebouwde poetsdruksensor
  Het kan zijn dat je niet merkt dat je iets te hard poetst maar deze tandenborstel wel. Als je te hard poetst en je de borstel dus te hard op het tandvlees drukt maakt de tandenborstel een pulserend geluid. Poets dan iets rustiger.

  1 poetsstand en 2 intensiteiten
  Maak je poetsbeurt persoonlijk door zelf je poetsintensiteit aan te passen.

  1 oplaadbeurt = 2 weken poetsen
  Wanneer je de tandenborstel één keer volledig oplaadt dan kun je de tandenborstel twee weken gebruiken (bij normaal gebruik).

  BrushSync-vervangingsherinnering
  Alle opzetborstels slijten na verloop van tijd. Aangeraden wordt om je opzetborstel dan ook om de drie maanden te vervangen. De BrushSync-technologie houdt precies bij hoe lang je je opzetborstel gebruikt, maar ook hoe hard je poetst. Wanneer het tijd is om de opzetborstel te vervangen gaat er een lampje branden en hoor je een korte piep. De tandenborstel heeft een microchip detecteert en synchroniseert de opzetborstel met de tandenborstel. Hierdoor worden vervangingsherinneringen mogelijk gemaakt.

  Easy-start programma
  Het kan zijn dat je even moet wennen aan de Philips Sonicare. Het Easy-start programma zorgt ervoor dat de poetskracht geleidelijk verhoogd wordt tijdens de eerste 14 poetsbeurten.

  Handige timers
  De QuadPacer laat weten wanneer je klaar bent met poetsen en hoeveel tijd je hebt besteed aan het schoonmaken van elk deel van je mond. De Smarttimer laat weten wanneer je de aanbevolen 2 minuten hebt gepoetst.

  Philips Sonicare-technologie
  Hoe werkt de Philips Sonicare-technologie? De opzetborstel en handvat versterken de sonische technologie en zorgen voor een optimale reiniging. De snelle trillingen in het handvat zorgen namelijk voor 62.000 poetsbewegingen per minuut. Hierdoor gaat je tandpasta goed schuimen, welke diep langs je tanden en tandvlees komt.

  Ook geschikt voor beugels en kronen
  Je bent altijd zeker van een veilig gevoel tijdens het poetsen. De sonische technologie is geschikt voor gebruik in combinatie met een beugel, vullingen, kronen en facings. Het helpt gaatjes te voorkomen en zorgt voor gezonder tandvlees.

  Meegeleverde accessoires: ProtectiveClean tandenborstel: 1x Opzetborstels: 1x InterCare-standaard Oplaadstation 1x

  49,99 49,99


  Titel: Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6807/63 -
  Prijs: € 49,99
  Productcode: 9200000092109411


   

Help jouw gebit en tandvlees optimaal te beschermen met de Philips Sonicare ProtectiveClean HX6807/63. Deze krachtige elektrische tandenborstel verwijdert tot wel 7x meer tandplak dan een handtandenborstel. Deze Protective Clean heeft een poetsdruks....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top