0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

WiseGoods - Postpartum Zwangerschapsband - 3-in-1


 • WiseGoods - Postpartum Zwangerschapsband - 3-in-1
  WiseGoods - Postpartum Zwangerschapsband - 3-in-1 Gun jouw lichaam de herstelling die het nodig heeft na een bevalling met het dragen van de post partum buikband. De buikband die jouw lichaam helpt aansterken door de juiste ondersteuning te bieden voor jouw heupen, bekken, spieren en buik.

  De juiste ondersteuning bij het herstelproces na een bevalling Het lichaam heeft 9 maanden een wonder gedragen en dat gaat gepaard met vele veranderingen in het lichaam. Om ervoor te zorgen dat het lichaam van de vrouw weer sterk wordt in de heupen, bekken, spieren en de buik weer, wordt een band om het middel gewikkeld die ervoor zorgt dat het lichaam de ondersteuning krijgt om te herstellen en weer in vorm te komen. Het gebruik van deze postpartum buikband heeft alleen maar voordelen voor jouw lichaam en de herstelling, zodat jij er optimaal voor jouw kleine wonder kunt zijn en hem of haar de zorg en liefde kunt geven die hij of zij nodig heeft. Waarom steeds meer vrouwen een post partum buikband gebruiken: Bevordert Het Herstelproces: Het gebruik van een postpartum buikband geeft jouw lichaam de juiste ondersteuning wat het herstelproces stimuleert. 360 Graden Buikvet Verbranding: De band zit 360 graden rond jouw buik voor gelijke vetverbranding en optimaal resultaat. Minimaliseert Striae: Optimaliseert de afvoer van afvalstoffen en stimuleert de bloedsomloop wat onder andere striae verminderd en voorkomt. Ultiem Comfort:: De buikband is speciaal ontworpen voor de kwetsbare huid na een bevalling. De zachte, ademende stof is zeer aangenaam voor de huid. Een must have voor elke nieuwe moeder! De band bevat klittenband waardoor het strak om de buik kan worden omgebonden, waardoor de rechte buikspieren weer naar elkaar toe getrokken worden. Dit bevordert het herstelproces van de buikspieren. Een voordeel hiervan is dat tijdens het dragen van de band de buikspieren licht worden aangespannen, waardoor de buik sneller in vorm komt. Hierdoor neem je de juiste lichaamshouding aan, wat lichamelijke vermoeidheid verminderd.

  Kies voor de juiste herstelling na je bevalling!

  24,95 24,95


  Titel: WiseGoods - Postpartum Zwangerschapsband - 3-in-1
  Prijs: € 24,95
  Productcode: 9200000127598984


   

Gun jouw lichaam de herstelling die het nodig heeft na een bevalling met het dragen van de post partum buikband. De buikband die jouw lichaam helpt aansterken door de juiste ondersteuning te bieden voor jouw heupen, bekken, spieren en buik.

De ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top