Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Flevolamb Flevolamb
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Leen Bakker Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

ForDig 2-in-1 Kolf en Voedingsbeha Zwart - BH voor • ForDig 2-in-1 Kolf en Voedingsbeha Zwart - BH voor Kolven & Voeding - Extra Verstelbaar Baby Voedings Beha - Voedingsbh - Kolfbh - Voedingbeha - Kolfbeha – Bralette – Maat L

  ForDig 2-in-1 Kolf en Voedingsbeha Zwart - BH voor Als werkende mama, thuisblijfmoeder of mompreneur geef jij een nieuwe betekenis aan multitasking met de ForDig 2-in-1 BH! De voedingsbeha is tegelijkertijd ook een kolfbeha en geeft je de mogelijkheid om volledig handsfree te kolven. Met verstelbare bandjes en een extra brede rugband, hierbij wordt ook nog een verlengstuk bijgeleverd voor een totaal van 6 standen. Het naadloze bralette design is van een zacht elastisch materiaal gemaakt om huidirritatie te voorkomen en heeft een prettige draagvorm. ForDig bestaat alleen met en voor jou, bestel vandaag nog!

  Een dag heeft maar 24 uur
  Ondanks dat dubbelzijdig kolven maar 15 minuten in beslag neemt, verlies je kostbare tijd voor andere dingen zoals bijvoorbeeld je werk, het huishouden of je favoriete hobby’s. Met de 2-in-1 BH van ForDig kan je volledig handsfree kolven, maar ook de tepel bloot leggen om gewoon te voeden. De flessen plaats je gemakkelijk tussen de twee lagen en deze blijven hierdoor ook gegarandeerd op hun plek.

  Elk lichaam is anders, elk lichaam is prachtig
  Een vrouw die net bevallen is, heeft de prioriteit bij haar baby en lekker comfortabel zijn is daarbij wel zo prettig. Niet telkens te hoeven gaan winkelen voor ondergoed is dan wel zo fijn. De beha van ForDig heeft daarom ten eerste al verstelbare bandjes, deze zijn ook bewust smaller gemaakt om huidirritatie te voorkomen. De rugband is daarentegen weer breder gemaakt voor extra support. Aan de achterkant heb je 4 verschillende standen en met de bijgeleverde verlenger heb je zelfs 6 keuzes, de borsten veranderen immers continu qua formaat gedurende de borstvoedingsperiode.

  Zo zacht als een babyhuidje
  Niet alleen de baby heeft vaak last van een gevoelig huidje, ook jij als mama is waarschijnlijk bekend met dit probleem. Doordat je hormoonhuishouding van slag is en natuurlijk het nieuwe ritme in je leven. Als kleding je gevoelige huid dan ook nog irriteert, ben je nog verder van huis. De ForDig 2-in-1 BH heeft een naadloos design, hetzelfde idee als een moderne bralette, zeer comfortabel dus. Het elastische materiaal staat bekend om het behouden van de vorm en hierdoor blijft de kwaliteit behouden vanaf de eerste dag!

  Voordelen
  ✔ 2-in-1 model
  ✔ Prettig voeden zonder volledig uit te kleden
  ✔ Handsfree kolven
  ✔ Verstelbare bandjes
  ✔ Extra brede rugband
  ✔ Inclusief verlengstuk voor 6 standen
  ✔ Naadloos bralette design
  ✔ Elastisch materiaal voor langdurig gebruik
  ✔ Voorkomt huidirritatie
  ✔ ForDig heeft diverse producten om jouw babyuitzet compleet te maken

  Tips
  ★ Maak je niet al te druk om de alsmaar groter wordende stapel was, de 2-in-1 BH van ForDig kan je bij AY Commerce BV altijd met volumekorting aanschaffen. Een kleine voorraad van ondergoed kan immers nooit kwaad!

  FAQ
  ➜ Op welke manier was ik de ForDig voedingsbeha het beste?
  We raden aan het ondergoed mee te wassen met de babykleding. Hiervoor gebruik je vaak al een niet irriterend mild wasmiddel en weinig wasverzachter. Verder is een handwas ook altijd aan te bevelen in verband met het elastische materiaal.

  ➜ Hoe achterhaal ik mijn juiste maat?
  In de afbeeldingen staat een maattabel. Bij twijfel is het altijd mogelijk om ons te e-mailen.

  Inhoud verpakking
  ➜ 1x ForDig 2-in-1 Kolf- en Voedingsbeha
  ➜ 1x Rugbandverlenger

  ForDig bestaat alleen met en voor jou, bestel vandaag nog!

  19,99 19,99


  Titel: ForDig 2-in-1 Kolf en Voedingsbeha Zwart - BH voor
  Prijs: € 19,99
  Productcode: 9200000124564680


   

Als werkende mama, thuisblijfmoeder of mompreneur geef jij een nieuwe betekenis aan multitasking met de ForDig 2-in-1 BH! De voedingsbeha is tegelijkertijd ook een kolfbeha en geeft je de mogelijkheid om volledig handsfree te kolven. Met verstelbare....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top