Flevolamb Flevolamb
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

3 in 1 Buikband - Zwangerschapsband - Bekkenband - • 3 in 1 Buikband - Zwangerschapsband - Bekkenband - Zwangerschap cadeau - Maat XL - Beige

  3 in 1 Buikband - Zwangerschapsband - Bekkenband - Lichamelijke klachten tijdens de zwangerschap, we raken er vermoeid door. Wist je dat de kracht die je baarmoeder op je rug uitoefent kan zorgen voor pijnklachten in je onderrug en in je liezen? En dat jij dat eenvoudig kan verlichten? De oplossing: een zwangerschapsband. Met een buikband geef jij je lichaam en baby de rust die het verdient.

  Zwangerschapsband
  Een gezonde zwangerschap wil iedereen, je voorkomt hierdoor stress die anders wordt overgedragen naar je kind. Je verminderd de pijnklachten enorm met een buikband. Door de extra band boven je buik werkt de band zeer ontspannend en zal je direct resultaat ervaren.

  Gebruiksvriendelijk
  Het is erg handig om gebruik te maken van een buikband. Waarom? Je beschermd je lichaam met kwaliteit en de buikband sluit perfect aan op jouw lichaam. Hierdoor bespaar jij energie en ervaar je optimale steun en draagcomfort gedurende je zwangerschap.

  Checklist
  ✔ One Size fits all & Verstelbaar
  ✔ Helpt bij instabiliteitsklachten
  ✔ Bevordert een correcte lichaamshouding
  ✔ Verminderd rugpijn als gevolg van zwangerschap
  ✔ Ondersteunt de onderrug
  ✔ Maakt de zwangerschapsperiode een stuk aangenamer.

  Verbeterde design
  Elke zwangere vrouw kan zelf de sterkte bepalen voor je ondersteuning, indien je meer ondersteuning nodig hebt van de band is dat altijd mogelijk. Indien je zwakkere buikspieren hebt is de zwangerschapsband ook zeer aan te bevelen.

  100% Geld terug garantie
  We staan achter de duurzaamheid van onze goederen en bieden een onvoorwaardelijke garantie. Als je niet volledig tevreden bent met onze producten, zullen we je geld terugbetalen zonder dat er vragen worden gesteld.

  Sluit je aan bij de duizenden tevreden moeders die je voorgingen!

  24,95 24,95


  Titel: 3 in 1 Buikband - Zwangerschapsband - Bekkenband -
  Prijs: € 24,95
  Productcode: 9300000006235418


   

Lichamelijke klachten tijdens de zwangerschap, we raken er vermoeid door. Wist je dat de kracht die je baarmoeder op je rug uitoefent kan zorgen voor pijnklachten in je onderrug en in je liezen? En dat jij dat eenvoudig kan verlichten? De oplossing: ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top