Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

AEG L8FENS96 - ÖKOMix - Wasmachine


 • AEG L8FENS96 - ÖKOMix - Wasmachine
  AEG L8FENS96 - ÖKOMix - Wasmachine Aandacht voor elke vezel van jouw kleding
  In een traditionele wasmachine bereikt wasverzachter minder dan een derde van de vezels. Dankzij de ÖKOMix-technologie worden wasmiddel en wasverzachter vooraf vermengd met water zodat ze volledig worden opgelost en geactiveerd nog voordat ze in de trommel terechtkomen. Het is de eerste technologie voor wasmachines ooit die wasmiddelen en wasverzachters helemaal gelijkmatig verdeelt, zodat ze elke vezel kunnen bereiken, reinigen en verzorgen.
  Veel efficiënter en duurzamer wassen
  ÖKOPower is het dagelijks wasprogramma dat alles biedt wat je nodig hebt. Wast kleding in slechts 59 minuten met fantastische resultaten en minder energiegebruik. Het ideale programma voor dagelijks gebruik. Duurzaam en met de beste resultaten.
  Weegt en kiest het programma voor jouw was
  Met ProSense-technologie wordt elke lading automatisch gewogen om het programma op maat af te stemmen - met de minimale tijd die nodig is voor een volledig schoon resultaat. Slijtage wordt verminderd en jouw basics blijven mooi. Bovendien bespaart deze technologie water en energie.
  Strijken is verleden tijd
  De AEG L8FENS96 wasmachine gebruikt stoom om gekreukte kledingstukken snel en eenvoudig op te frissen zodat ze meteen weer kunnen worden gedragen. De korte, behoedzame stoomprogramma’s verwijderen veilig alle geurtjes en verminderen kreukels in droge stoffen. Of rond een wasbeurt af met een behoedzame stoomcyclus zodat je jouw kleding nauwelijks meer hoeft te strijken.
  Het laagste energieverbruik met de Inverter Motor
  De zuinige ÖKOInverter-motor is uitermate efficiënt en duurzaam en levert superieure prestaties, bij elk wasprogramma. Dus betere prestaties met een minimum aan geluid. Bovendien krijg je nu 10 jaar garantie op deze motor bij registratie via AEG.

  649


  Titel: AEG L8FENS96 - ÖKOMix - Wasmachine
  Prijs: € 649,00
  Productcode: 9200000115197530


   

Aandacht voor elke vezel van jouw kleding
In een traditionele wasmachine bereikt wasverzachter minder dan een derde van de vezels. Dankzij de ÖKOMix-technologie worden wasmiddel en wasverzachter vooraf vermengd met water zodat ze volledig worden opg....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top