Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Adm. Financiële Advisering Kafa
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Tel. 0321-333169 Peter Evers
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

Davitamon Vitamine D 50+ Volwassen - vitamine D3 v


 • Davitamon Vitamine D 50+ Volwassen - vitamine D3 v
  Davitamon Vitamine D 50+ Volwassen - vitamine D3 v Davitamon Vitamine D 50+ is een voedingssupplement speciaal ontwikkeld voor volwassenen vanaf 50 jaar die behoeften hebben aan extra vitamine D. Ook na uw 50ste levensjaar kan de dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen anders zijn door veranderingen van het lichaam en in uw eet- en leefpatroon. De tabletten bevatten veel vitamine D, 200% van de ADH, en zijn hierdoor:

  • Goed voor de weerstand (vitamine D)
  • Goed voor extra energie bij vermoeidheid (vitamine D)
  • Goed voor het behoud van sterke botten en spieren (vitamine D)

  Advies gezondheidsraad
  De Gezondheidsraad adviseert aan iedereen vanaf 50 jaar om naast de normale voeding, dagelijks 10 microgram extra vitamine D in te nemen. Het advies aan ouderen vanaf 70 jaar is per dag 20 microgram extra vitamine D in te nemen.

  Speciaal voor ouderen vanaf 65+ is er Davitamon Actifit 65+. Dit voedingssupplement bevat extra vitamine D en voorziet in de dagelijkse aanvulling van vitamines en mineralen.

  Ontdek de voordelen:
  • Geen conserveermiddelen of aroma’s
  • Lichte anijssmaak
  • Bevat veel vitamine D3 (goed voor de weerstand)

  Davitamon, sinds 1928
  Om goed te kunnen blijven functioneren heeft ons lichaam elke dag vitamines en mineralen nodig. Daarom heeft Davitamon voor iedereen, in elke levensfase, een ander product. Zo krijg jij de juiste aanvulling op je voeding. Davitamon biedt al sinds 1928 betrouwbare voedingssupplementen aan van de hoogste kwaliteit.

  8,45


  Titel: Davitamon Vitamine D 50+ Volwassen - vitamine D3 v
  Prijs: € 8,45
  Productcode: 9200000005140930


   

Davitamon Vitamine D 50+ is een voedingssupplement speciaal ontwikkeld voor volwassenen vanaf 50 jaar die behoeften hebben aan extra vitamine D. Ook na uw 50ste levensjaar kan de dagelijkse behoefte aan vitamines en mineralen anders zijn door verande....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top