Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Mobstore Discolamp met Afstandsbediening en Muziek


 • Mobstore Discolamp met Afstandsbediening en Muziek
  Mobstore Discolamp met Afstandsbediening en Muziek Features
  ▶ Party time: Met deze discolamp geef jij jouw feestje extra sfeer. Het effect van de discolamp veranderd op geluid of kan worden ingesteld op willekeurige effecten. De lamp kan 180 graden draaien en geeft vrolijke RGB LED stralen.
  ▶ Compact & effectief: Klein en gemakkelijk mee te nemen maar onderschat het kleine formaat niet. De effecten zijn spectaculair en verlichten kamers van ~15-30m².
  ▶ Effecten op basis van de muziek: Stel zelf je gewenste effecten in middels de handige afstandsbediening of laat de discolamp dansen op de maat van de muziek.
  ▶ 7 Kleuren: Ervaar 7 verschillende kleurencombinaties voor het ultieme party effect. Verschillende effecten, kleuren en snelheden door elkaar. Daarbij ook nog 3 verschillende bijkomende muziekstanden.
  ▶ Snel & gemakkelijk: Gelijk te gebruiken middels het plug & play ontwerp. Stop simpelweg de stekker in het stopcontact en je bent klaar om te feesten.

  Dankzij een roterende chip met 7 kleurrijke LEDs (in rood, groen, blauw, rood/groen, rood/blauw, rood/blauw/groen en alle kleuren samen) en de speciale transparante 'dome' worden honderden lichtstralen de ruimte in geprojecteerd.

  De discoverlichting kan direct op de tafel worden geplaatst (zonder beugel) of op wand en dak worden bevestigd (met beugel). Uitstekende stabiliteit. Klein en voortreffelijk uiterlijk, licht van gewicht, gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. Maar onderschat het kleine lampje niet, de effecten zijn namelijk spectaculair.

  De Mobstore discolamp is voorzien van een handige afstandsbediening met diverse knoppen zodat je toegang hebt tot diverse licht effecten. Kies onder andere uit de diverse ingebouwde programma's met aanpasbare snelheid, bepaalde kleuren of laat discolamp dansen op maat van de muziek.

  Specificaties
  ▪ Lichtkleuren: RGB, 1R 1G 1B
  ▪ Afmetingen: 8.3 x 9.2 CM
  ▪ Materiaal: Kunststof
  ▪ Snoerlengte: 1M
  ▪ Met afstandsbediening
  ▪ Op te hangen middels het standaard
  ▪ Verlichting op basis van de muziek mogelijk

  21,95


  Titel: Mobstore Discolamp met Afstandsbediening en Muziek
  Prijs: € 21,95
  Productcode: 9300000007642189


   

Features
▶ Party time: Met deze discolamp geef jij jouw feestje extra sfeer. Het effect van de discolamp veranderd op geluid of kan worden ingesteld op willekeurige effecten. De lamp kan 180 graden draaien en geeft vrolijke RGB LED stralen.
▶ Compa....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top