Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Lenovo IdeaCentre 3 AMD Ryzen 5 3500U 8 GB DDR4-SD


 • Lenovo IdeaCentre 3 AMD Ryzen 5 3500U 8 GB DDR4-SD
  Lenovo IdeaCentre 3 AMD Ryzen 5 3500U 8 GB DDR4-SD Multitasking-kracht
  Met zijn uitzonderlijke verwerking en geïntegreerde Radeon-graphics is de IdeaCentre 3 (AMD) klaar om elke taak aan te kunnen. Geniet van soepele, krachtige prestaties, of u nu meerdere applicaties draait, films kijkt, naar muziek luistert of iets anders doet wat u in de loop van de dag moet doen.

  Kies je opslag
  Met de IdeaCentre 3 hoeft u zich geen zorgen te maken over opslagruimte: u kunt veel foto's, muziek en andere bestanden opslaan op de harde schijf van 1 TB.

  Alle verbindingen
  Sluit alle randapparatuur aan die u nodig heeft: u heeft de keuze uit acht USB-poorten. Vier van hen zijn gunstig gelegen aan de voorkant van de toren, dus u hoeft er niet omheen te reiken. IdeaCentre 3 wordt ook geleverd met een 7-in-1-kaartlezer en een HDMI-poort voor al je aansluitingen.

  Slank en stijlvol
  De IdeaCentre 3 past vrijwel overal in uw huis en ziet er geweldig uit, zelfs op de meest prominente locaties. De Mineral Grey-afwerking wordt benadrukt met een eigentijds golvend lijnontwerp voor een aantrekkelijke, trendy look.

  549,0 519


  Titel: Lenovo IdeaCentre 3 AMD Ryzen 5 3500U 8 GB DDR4-SD
  Prijs: € 519,00
  Productcode: 9300000014869598


   

Multitasking-kracht
Met zijn uitzonderlijke verwerking en geïntegreerde Radeon-graphics is de IdeaCentre 3 (AMD) klaar om elke taak aan te kunnen. Geniet van soepele, krachtige prestaties, of u nu meerdere applicaties draait, films kijkt, naar muzie....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top