Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Tel. 0321-333169 Peter Evers
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Miele G 7362 SC Vi AutoDos - Volledig geïntegreerd


 • Miele G 7362 SC Vi AutoDos - Volledig geïntegreerd
  Miele G 7362 SC Vi AutoDos - Volledig geïntegreerd De nieuwe Miele G 7362 SC Vi heeft ruimte voor 14 couverts, zodat je zelfs na een driegangendiner voor 14 personen al het servies in de vaatwasser kan reinigen. Deze integreerbare vaatwasser voorzien van een nieuwe, flexibele rekindeling, daardoor je nu ook makkelijk al je kleine en grote kookgerei in kwijt kan.

  Dit is een volledig integreerbare inbouwvaatwasser. Dit betekent dat je de vaatwasser in een keukenblok inbouwt en je er zelf een front voor plaatst. De bediening zit aan de bovenkant van de deur en is dus niet zichtbaar als de vaatwasser dicht is.

  Wereldprimeur: AutoDos met PowerDisk
  Uitstekende resultaten: AutoDos is 's werelds eerste automatische doseersysteem met geïntegreerde PowerDisk. De Miele PowerDisk bevat 400 gram reinigingsmiddel in de vorm van poedergranulaat. Voor de dosering van het poedergranulaat draait de PowerDisk in de AutoDos-eenheid een 360° zodat het middel goed wordt verspreid.  Superieur reinigingssysteem: de beste reinigingsprestaties worden bereikt doordat de dosering is gebaseerd op de vervuilingsgraad van je vaat en ook op het gekozen programma. Bij het programma Gentle wordt minder reinigingsmiddel gebruikt dan het Intensive programma.
  Geniet van de vrijheid: één PowerDisk is voldoende voor gemiddeld 20 spoelbeurten.
  Alleen bij Miele: 3D-MultiFlex-lade
  Maximale flexibiliteit en ontspannen uitruimen: door geraffineerde instelmogelijkheden passen ook kleine serviesdelen.


  Alleen bij Miele: EcoPower-Technologie
  In het ECO-programma wordt het waterverbruik teruggebracht tot 8,9 liter. Dit vereist ook minder energie om op te warmen - en je profiteert van een energiezuinige vaatwasser. De waterbesparing wordt mogelijk gemaakt door een intelligent ontworpen instroomsysteem en een nieuw, zeer efficiënt filtersysteem. Een extra isolatie vermindert warmteverlies en dus de energie die nodig is om het water te verwarmen.


  FlexLine rekuitvoering
  Intelligente rekuitvoering voor alle serviessoorten.
  Flexibiliteit schept comfort: eenvoudig instellen, flexibel plaatsen en het beste reinigingsresultaat behalen.


  Beste resultaten in minder dan een uur − QuickPowerWash
  Met een verjaardag, een borrel of het kerstdiner kan het servies in hoger tempo vies worden dan je lief is. Hoe prettig als jouw vaatwasser na 58 minuten borden, kopjes, glazen en pannen weer schoon én droog aflevert voor de volgende ronde!


  Alleen bij Miele: AutoOpen-droging
  Aan het einde van het programma gaat de deur van de vaatwasser automatisch open. Zo kan er frisse lucht bij het serviesgoed komen en zal zelfs vaatwerk zoals plastic borden streeploos drogen. Door een speciale luchtcirculatie is uw aanrechtblad beschermd tegen vocht.

  Praktisch deursysteem: ComfortClose
  Geniet van het bijzonder licht openen en sluiten van de deur. De deur blijft in elke gewenste stand staan.

  1599


  Titel: Miele G 7362 SC Vi AutoDos - Volledig geïntegreerd
  Prijs: € 1.599,00
  Productcode: 9200000108832017


   

De nieuwe Miele G 7362 SC Vi heeft ruimte voor 14 couverts, zodat je zelfs na een driegangendiner voor 14 personen al het servies in de vaatwasser kan reinigen. Deze integreerbare vaatwasser voorzien van een nieuwe, flexibele rekindeling, daardoor je....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top