Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Flevolamb Flevolamb
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Plant in a Box - Set van 2 Phoenix Canariensis - C


 • Plant in a Box - Set van 2 Phoenix Canariensis - C
  Plant in a Box - Set van 2 Phoenix Canariensis - C De Phoenix Canariensis komt van oorsprong van de Canarische Eilanden, vandaar ook de Nederlandse naam ‘Canarische Dadelpalm’. Van de Phoenix bestaan veel verschillende soorten waarvan de Canariensis de meest bekende en voorkomende soort is. De Phoenix Canariensis kom je tegenwoordig in ieder tropisch klimaat tegen, maar in Spanje en Italië worden deze palmen vaak gebruikt als plantmateriaal langs openbare wegen of worden ze als sierplant aangeplant. In een tropisch klimaat kan deze palm wel 18 meter hoog worden met bladeren van 5 tot 6 meter lang. Deze palm is matig winterhard en kan maximaal zo’n 5 graden vorst hebben. In de winter kan de palm tegen koudere temperaturen ingepakt worden.

  Verzorging
  Deze palm houdt van een zonnige standplaats (volle zon is geen probleem) en een zeer goed gedraineerde grond. Tijdens een droog voorjaar en/of warme, droge zomers elke dag water geven. Zorg ervoor dat de palm altijd in goed waterdoorlatende grond staat en dat overtollig water direct uit de pot kan. Wij adviseren de palm eens per jaar bij te mesten met geconcentreerde of vloeibare plantvoeding. De Phoenix Canariensis is een stevige wortelaar en kan zowel in de volle grond als in een pot geplant worden. Let er bij het planten in een sierpot op dat de plant voldoende ruimte krijgt.

  Planthoogte bij aflevering
  De planten worden geleverd met een hoogte van 100-120cm (gemeten inclusief pot).

  32,5


  Titel: Plant in a Box - Set van 2 Phoenix Canariensis - C
  Prijs: € 32,50
  Productcode: 9200000131424854


   

De Phoenix Canariensis komt van oorsprong van de Canarische Eilanden, vandaar ook de Nederlandse naam ‘Canarische Dadelpalm’. Van de Phoenix bestaan veel verschillende soorten waarvan de Canariensis de meest bekende en voorkomende soort is. De Phoen....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top