Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Verticale Tuin met Watersysteem - Hangende Planten


 • Verticale Tuin met Watersysteem - Hangende Planten
  Verticale Tuin met Watersysteem - Hangende Planten Maak van je tuin of terras een groene oase! Of creëer een modieuze ‘urban jungle’ in jouw living! Deze verticale plantentuin beschikt over 36 ruime zakken. Meer dan genoeg om jouw tuin of terras om te toveren tot een heuse jungle, omgeven door jouw favoriete planten. Het is heel eenvoudig: hang de plantentuin op, vul de zakken met potgrond en je favorieten planten, geef voldoende water en liefde, en geniet van jouw eigen gekweekte stukje natuur, op jouw terras of in jouw tuin.

  De plantenzak is ideaal voor kleine stadstuinen of terrassen. Je kan eenvoudig en snel planten en bloemen toevoegen, zelfs op een beperkte ruimte! Dankzij de eenvoudige montage, tover je die lelijke, kale muur in een handomdraai om tot een waar paradijs! De verticale plantenbak is voorzien van een geïntegreerd irrigatiesysteem, zodat de plantjes probleemloos steeds voldoende water krijgen.

  De verticale plantentuin
  ✔ Ideaal voor kleine stadstuinen of terrassen
  ✔ Ook ideaal voor winterplanten
  ✔ Creëert snel een groene oase
  ✔ Geïntegreerd bewateringssysteem
  ✔ Voorkomt het snel opwarmen van gevels, voor een aangenamere temperatuur in huis
  ✔ Geschikt voor bloemen, planten en kruiden

  Hoe werkt het?
  De verticale plantentuin is gemaakt van kwalitatief materiaal. De 36 stevige zakken zijn speciaal ontworpen om jouw planten en bloemen te dragen. Dankzij het geïntegreerde bewateringssysteem, dat je eenvoudig aan de kraan kan aansluiten, krijgen alle vakken automatisch steeds voldoende water. Zo kan jij zorgeloos genieten van jouw verticale tuintje.

  Ga creatief aan de slag
  De keuze van jouw planten, bloemen of kruiden is van cruciaal belang voor een mooi bloeiende verticale plantentuin. Ga creatief aan de slag met verschillende varens, gekleurde bloemen en vetplantjes. Kies voor een tropical vibe of ontwerp een rustgevende oase.

  Tip: voorzie ook ruimte voor kruiden. Zo kan jij binnenkort heerlijke gerechten klaarmaken met vers gekweekte kruiden uit eigen tuin. Meer weten? Lees dan zeker en vast ons gratis online e-book voor meer inspiratie en tips! E-books worden altijd binnen 24 uur na bestelling verzonden per mail. Ze kunnen ook in de spam terechtkomen.

  NIEUW: Binnenkort verschijnt ons tweede deel van het e-book. Deze gaat je leren welke winterplanten het beste geschikt zijn voor verticaal tuinieren. Deze kun je bemachtigen door een e-mail te sturen naar service@quality-brands.nl met de tekst 'winter ebook'.

  Specificaties
  ✔ Geïntegreerd bewateringssysteem
  ✔ 36 grote zakken
  ✔ Materiaal: gerecycled vilt, gemaakt van o.a. gebruikte PET-flessen
  ✔ Afmetingen: 100 x 100 cm
  ✔ Afmetingen vakjes: 15 x 15 cm
  ✔ Eenvoudige montage

  100% geldteruggarantie
  We staan achter de duurzaamheid van onze goederen en bieden een onvoorwaardelijke garantie. Als je niet volledig tevreden bent met onze producten, zullen we je geld terugbetalen, zonder dat er vragen worden gesteld.

  Sluit je aan bij de duizenden tevreden klanten die je voorgingen!

  59,95


  Titel: Verticale Tuin met Watersysteem - Hangende Planten
  Prijs: € 59,95
  Productcode: 9200000114381761


   

Maak van je tuin of terras een groene oase! Of creëer een modieuze ‘urban jungle’ in jouw living! Deze verticale plantentuin beschikt over 36 ruime zakken. Meer dan genoeg om jouw tuin of terras om te toveren tot een heuse jungle, omgeven door jouw f....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top