Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Bosch WAU28T00NL - Serie 6 - Wasmachine


 • Bosch WAU28T00NL - Serie 6 - Wasmachine
  Bosch WAU28T00NL - Serie 6 - Wasmachine Was met de Bosch WAU28T00NL wasmachine extra hygiënisch door het AllergiePlus programma. Heb je liever een snelle was? Gebruik dan de SpeedPerfect functie die programma's tot 65% sneller laat draaien met het zelfde resultaat. De ActiveWater technologie zorgt ervoor dat er een minimale hoeveelheid water wordt gebruikt en de WaveDrum zorgt voor minder slijtage.
  VoordelenSpeedPerfectBijvulfunctieAntiVibration-wandNadelenBeschikt niet over trommelverlichtingAllergiePlus, voor extra hygiëneHet AllergiePlus programma is geschikt voor mensen met een allergie of een gevoelige huid. Dit programma zorgt namelijk voor een extra hygiënische was. Door het wassen op een hogere temperatuur worden allergenen sneller en beter verwijdert.
  AntiVibration-wand, stabieler en minder trillingenDit model wasmachine beschikt over een AntiVibration-wand. Deze wand zorgt ervoor dat de wasmachine stabieler staat, maar zorgt er ook voor dat er minder trillingen zijn. Hiermee wordt het geluidsniveau ook verminderd.
  ActiveWater, minimaal waterverbruikMet de ActiveWater technologie, wordt het gewicht van de was gewogen. Vervolgens wordt het hoeveelheid water daarop aangepast. Op deze manier gebruik je een minimale hoeveelheid water en komt je was perfect schoon uit de wasmachine. Dit vermindert ook het energieverbruik.
  WaveDrum, betere zorg voor je kledingDe WaveDrum trommel zorgt ervoor dat vlekken worden verwijdert en dat de slijtage tot een minimum wordt beperkt. De was wordt in beide draairichting asymetrisch rondgedraaid zonder te beschadigen. Op deze manier worden vieze kledingstukken makkelijker schoon zonder snel te slijten.
  SpeedPerfect, tot 65% sneller wassenHeb je snel schone was nodig? Het SpeedPerfect programma zorgt ervoor dat je tot 65% sneller kan wassen met nog steeds hetzelfde resultaat. Deze functie kan je combineren met de meeste wasprogramma's. Handig als je minder tijd hebt.
  Was toevoegen tijdens het programmaBen je was vergeten toe te voegen en wil je dit tijdens het programma doen? dan kan dat. Door de bijvulfunctie pauzeer je het draaiende wasprogramma om vergeten wasgoed in de wasmachine bij te voegen. De functie bevindt zich op het bedieningspaneel en kan met één druk op de knop geactiveerd worden. De deur kan dan geopend worden om de was bij te voegen.
  TrommelreinigingsprogrammaDe wasmachine geeft een advies zodra er een trommelreiniging uitgevoerd moet worden indien er 20 keer onder de 40°C is gewassen. Hiervoor gebruik je het reinigingsprogramma. Dit programma werkt bij een lege trommel en maakt schoon met 90°C. Doe dit wel met een wasmachine reinigingsmiddel. Het is ook handig om af en toe zelf te kijken of het nodig is een reiniging te doen.
  EcoSilence Drive, voor een betere reinigingDeze wasmachine beschikt over een EcoSilence Drive. De naam zegt het al, deze motor heeft een stillere werking, maar is daarnaast ook efficiënter en verbruikt minder energie. Omdat het zonder borstels werkt, minimaliseert hij het geluid.

  Standaard en speciale programma's
  Katoen - Kreukherstellend - Fijne was/zijde - Wol handwasAllergiePlus - Trommel reiniging met geheugenfunctie - Overhemden - Jeans/Donkere was - Centrifugeren/afpompen - Snel/Mix - Sport - Spoelen - Superkort 15/30Handige informatie over de Bosch WAU28T00NL
  10 jaar garantie op de koolborstelloze motorTouchControl toetsen met LED indicatie: Eindtijdkeuze, extra spoelen, Start/Bijvullen/, temperatuurkeuze, SpeedPerfect, voorwas en Toerentalkeuze/SpoelstopKinderbeveiligingSchuimherkenning, detecteert overdoseringeasyClean wasmiddelladeGeluidsniveau 48 dBLengte van het elektriciteitssnoer is 1.6 meter

  559


  Titel: Bosch WAU28T00NL - Serie 6 - Wasmachine
  Prijs: € 559,00
  Productcode: 9300000003140851


   

Was met de Bosch WAU28T00NL wasmachine extra hygiënisch door het AllergiePlus programma. Heb je liever een snelle was? Gebruik dan de SpeedPerfect functie die programma's tot 65% sneller laat draaien met het zelfde resultaat. De ActiveWater technolog....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top