Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Beko DIN24310 - Inbouw Vaatwasser


 • Beko DIN24310 - Inbouw Vaatwasser
  Beko DIN24310 - Inbouw Vaatwasser Deze DIN24310 inbouw vaatwasser van Beko heeft maar liefst 5 verschillende programma's, waaronder een automatisch programma, Quick&Shine programma, Kort 30 minuten programma en een intensief programma. Dankzij de halve belading functie kun je met ook bij weinig vaat de machine gebruiken. Met bestekkorf voor 12 couverts heb je voldoende ruimte om je vaat kwijt te kunnen. Ook kun je ook de start van de vaat uitstellen. Lekker makkelijk.
  Voordelen: Bevuilingsgraad sensor Uitgestelde Start 5 verschillende programma's

  Nadelen: Energielabel F
  De vaatwasser heeft wel een schuivend bestekmandje en een verstelbaar steunrekje voor kopjes. Verder zit de mand ook vast en is niet in hoogte verstelbaar. Er zit ook een watersafe op. Deze zit bij de inlaat van de vaatwasser zelf. Niet extern bovenaan bij de toevoerslang. En aan beveiliging is ook gedacht, in geval van overlopen, sluit het WaterSafe systeem van de Beko vaatwassers het water dat in de machine loopt af. Quick & Shine programma Quick & Shine, een uniek wasprogramma van Beko dat een uitzonderlijk wasresultaat verzekert, niet alleen voor licht bevuilde vaat maar ook voor normaal bevuilde pannen en kommen. Bevuilingsgraad sensor De automatische sensor bepaalt de bevuilingsgraad van de vaat en kiest het meest geschikte wasprogramma.

  341


  Titel: Beko DIN24310 - Inbouw Vaatwasser
  Prijs: € 341,00
  Productcode: 9200000092714214


   

Deze DIN24310 inbouw vaatwasser van Beko heeft maar liefst 5 verschillende programma's, waaronder een automatisch programma, Quick&Shine programma, Kort 30 minuten programma en een intensief programma. Dankzij de halve belading functie kun je met ook....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top