Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Adm. Financiële Advisering Kafa
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Miele G 5072 SC Vi - Inbouw vaatwasser


 • Miele G 5072 SC Vi - Inbouw vaatwasser
  Miele G 5072 SC Vi - Inbouw vaatwasser De Miele G 5072 SC Vi is ideaal voor wie op zoek is naar een degelijke inbouwvaatwasser. Met 14 couverts biedt deze vaatwasser voldoende laadvermogen om je vaat in kwijt te kunnen. Daarnaast is de G 5072 SC Vi volledig integreerbaar en bevat 5 wasprogramma's. De uitschuifbare lade zorgt ervoor dat je gemakkelijk al je bestek kwijt kunt in de vaatwasser. Voordelen van de G 5072 SC ViDe startuitstelfunctie zorgt ervoor dat je zelf kan bepalen wanneer de vaatwasser zijn werk doetSnel je vaat gewassen hebben met het verkorte wasprogrammaGemakkelijk je bestek inruimen dankzij de uitrekbare lade bovenin de vaatwasserBevat een extra droog functieHandig om te wetenDe nismaten van de vaatwasser zijn: 80,5cm (H), 60cm (B) en 57cm (D)Opent niet automatisch voor het drogenDe fabrieksgarantie termijn bedraagt 2 jaar.
  Overige kenmerken

  Super snel wassen dankzij Quick Powerwash Binnen 58 minuten je vaat gewassen hebben dankzij de Quick Powerwash! Eco power technologie De vaatwasser is voorzien van een volledig vernieuwd watersysteem waardoor je een lager waterverbruik hebt. 3D Multiflexlade Comfort-rekindeling met nadruk op flexibele indeling en optimale reiniging van verschillende soorten servies.

  949,0 694


  Titel: Miele G 5072 SC Vi - Inbouw vaatwasser
  Prijs: € 694,00
  Productcode: 9300000007419221


   

De Miele G 5072 SC Vi is ideaal voor wie op zoek is naar een degelijke inbouwvaatwasser. Met 14 couverts biedt deze vaatwasser voldoende laadvermogen om je vaat in kwijt te kunnen. Daarnaast is de G 5072 SC Vi volledig integreerbaar en bevat 5 wasp....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top