Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Philips 24PFS5505/12 - 24 inch - Full HD LED - 202 • Philips 24PFS5505/12 - 24 inch - Full HD LED - 2020

  Philips 24PFS5505/12 - 24 inch - Full HD LED - 202 LED TV with Full HD: Philips 24PFS5505 / 12

  Full HD LED TV. Crystal clear resolution.
  With Full HD, HD achieves a more brilliant picture. With even sharper details and higher brightness, better contrast and realistic colors, your Full HD screen turns your viewing experience into something special.

  Pixel Plus HD. Razor-sharp images, regardless of the source.
  Philips Pixel Plus HD optimizes the picture quality for razor-sharp pictures with great contrasts. Whether you are streaming online content or watching cable television, you will always get sharper images with darker blacks and lighter whites.

  Properties:

  Picture diagonal: 60 cm / 24 inches
  Image optimization: Pixel Plus HD
  User-friendly HOME button
  Digital television: DVB-T / T2 / T2-HD / C / S / S2
  Speaker configuration: 2 x 3 W full-range speakers

  Extra informatie:
  Mocht je TV geschikt zijn voor een CI+ module (dit kan je zien in de specificaties) en je wilt er gebruik van maken dan is de module te gebruiken vanaf versie 1.3V. Een CI+ module is een kleine digitale ontvanger in de vorm van een metalen insteekkaart met een smartcard erin. Deze plaats je rechtstreeks in een voor CI+ geschikte tv. Als je toch problemen ervaart met het gebruik van je CI+ module, neem dan contact op met onze klantenservice. Deze televisie wordt mogelijk geleverd zonder Nederlandstalige handleiding. De handleiding is terug te vinden bovenaan de pagina via een download link. De televisie is mogelijk bestemd voor de Europese markt, voor meer informatie over Europese modellen verwijzen wij je naar de informatiepagina 'Informatie over Europese modellen'.

  Europese modellen
  Verkopers die televisies aanbieden via bol.com, zijn verplicht om televisies te verkopen die naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Dit zijn niet altijd televisies die binnen Nederland ingekocht zijn. Door het vrije verkeer van goederen binnen de Europese Unie kunnen verkopers namelijk televisies uit heel de EU inkopen en via bol.com aanbieden, net zoals dat kan bij andere online marktplaatsen en platforms. Zo kan een verkoper een televisie inkopen bij een leverancier uit de Benelux of bij een andere partij binnen de EU. Hierdoor blijven de prijzen laag en krijg jij de beste deal! Zoals gezegd moeten de verkopers die via het bol.com platform televisies verkopen, ervoor zorgen dat die televisies naar behoren werken en voldoen aan wat beloofd is en wat je redelijkerwijs mag verwachten. Wij vragen in dat kader aan verkopers die Europese modellen van televisies verkopen, dat deze modellen werken, dat er Nederlandstalige handleidingen beschikbaar zijn en dat ook de installatie van je nieuwe televisie gewoon in het Nederlands verloopt.

  Garantie
  Mochten er onverhoopt technische problemen met je televisie ontstaan, dan kan je contact opnemen met de bol.com klantenservice. Bol.com brengt je in contact met de verkoper van de televisie, zodat deze verkoper het probleem met je kan oplossen. Uiteraard kan de bol.com klantenservice helpen als je er met de verkoper niet uitkomt. Door de inkoop van televisies buiten Nederland kan het zijn dat de fabrieksgarantie op die televisies niet geldt. Ook zonder fabrieksgarantie kan je je echter beroepen op je wettelijke garantie. In de wet staat namelijk dat je recht hebt op een goed product.

  205


  Titel: Philips 24PFS5505/12 - 24 inch - Full HD LED - 202
  Prijs: € 205,00
  Productcode: 9300000008142476


   

LED TV with Full HD: Philips 24PFS5505 / 12

Full HD LED TV. Crystal clear resolution.
With Full HD, HD achieves a more brilliant picture. With even sharper details and higher brightness, better contrast and realistic colors, your Full HD screen t....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top