Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Flevolamb Flevolamb
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Siemens SN657X04IE - iQ500 - Inbouw vaatwasser


 • Siemens SN657X04IE - iQ500 - Inbouw vaatwasser
  Siemens SN657X04IE - iQ500 - Inbouw vaatwasser Deze Siemens SN657X04IE iQ500 inbouw vaatwasser is een zeer complete vaatwasser die zeer stil werkt en de vaat sneller droogt. Deze vaatwasser heeft handige binnenverlichting en geeft met lichtprojectie op de grond aan wanneer deze bezig is. De bovenkorf is te verstellen, zo kun je groot en klein servies kwijt.

  Zuinig & droog door de natuurlijke stof Zeoliet
  Dat deze vaatwasser zo zuinig werkt, komt door het gebruik van een stof die door o.a. de Consumentenbond wordt geroemd; Zeoliet. Dit is een natuurlijk mineraal met een zeer bijzondere eigenschap. Het zeoliet, dat zich in een reservoir in de bodem van de vaatwasser bevindt, heeft tijdens het vaatwasproces een tweeledige werking. Dankzij zijn speciale oppervlak en kristallen structuur neemt het mineraal vocht op en zet het om in energie. Zeoliet neemt niet in werking af, hierdoor kunt u de gehele levensduur van uw vaatwasser genieten van een glanzend droogresultaat.


  emotionLight: sfeervolle binnenverlichting
  Bij modellen voorzien van emotionLight is het mogelijk de kleur van de binnenverlichting van de vaatwasser aan te passen. Op deze wijze kan ook je vaatwasser bijdragen aan de sfeer van je keuken.


  varioSpeedPlus: drie keer zo snel spoelen en drogen
  Als je op de varioSpeedPlus-knop drukt, wordt de benodigde tijd met 66% verkort. De nieuwe, verkorte tijdsduur, is meteen op het display te zien. Hierdoor is je vaat altijd in de kortste tijd schitterend schoon en droog.


  BrilliantShine systeem
  Geweldige momenten zitten in de details. Zoals direct perfect droge en glanzende glazen uit je vaatwasser - zonder moeite of extra poetsen. Het is mogelijk dankzij het nieuwe glansDroog systeem met Zeolith®. Vier samenwerkende en innovatieve functies in slechts één vaatwasbeurt - voor stralend glanzende glazen en je gemak. Verfijn het dagelijkse leven met glanzende hoogtepunten.  infoLight: projecteert de status op de grond
  De vaatwasser projecteert een blauw lichtpunt gedurende het programma. Wanneer de projectie op de vloer te zien is, betekent dit dat het programma nog actief is. Bij het verdwijnen van de projectie kun je de vaatwasserdeur openen.


  Extreem energiezuinig
  Dit model spoelt extreem energiezuinig, waardoor hij het meest gunstige A+++ label heeft. Dit scheelt je jaarlijks zo'n €30 ten opzichte van A+ labels, dus je hebt hem snel terugverdiend!


  Levenslange garantie tegen waterschade: stroomloze aquaStop®-beveiliging
  Het stroomloze aquaStop®-veiligheidssysteem voorkomt iedere vorm van waterschade, ten gevolge van zowel een probleem met de slang als met een lek in de machine. Siemens garandeert deze zekerheid voor de gehele levensduur van de vaatwasser.

  varioFlex-korven
  Naast drie opklapbare en deelbare etagères bezit de bovenkorf twee neerklapbare bordenhouders. In de onderkorf bevinden zich eveneens twee neerklapbare bordenhouders. Beide zijn voorzien van grepen om ze gemakkelijk naar voren te halen. De bovenkorf kan bovenden met rackMatic in drie hoogtes worden versteld.
  varioFlexPro-korven

  Glas 40graden programma
  Fijn glaswerk vereist speciale zorg bij het afwassen. Het nieuwe Siemens 40 °C, programma is hier speciaal voor ontworpen. Het reinigt glaswerk eerst bij lage temperaturen voorzichtig maar grondig. Daarna komt de droogfase die extra lang is voor voorzichtig drogen. De resultaten zijn indrukweekend: glimmend glaswerk dat veel lange mooi blijft.

  Zacht boven, hoge druk onder: de intensiveZone
  Als u de intensiveZone kiest, wordt de druk van het sproeiwater verhoogd voor de onderste korf waar zich de zeer vuile vaat bevindt. In de bovenste korf verandert het programma niet en wordt kwetsbare vaat nog steeds voorzichtig afgewassen.

  Gebruik de volle kracht van het vaatwasmiddel: doseerAssistent
  Speciaal ontworpen voor de handige 3-in-1, 4-in-1 of 5-in-1 tabletten. De vaatwastabletten vallen dankzij doseerAssistent rechtstreeks in een kleine opvangbak. Een nauwkeurig gerichte waterstraal zorgt ervoor dat ze snel oplossen. Het vaatwasmiddel wordt gelijkmatig door het apparaat verspreid, zodat je altijd verzekerd bent van optimale afwasresultaten.

  De beste service van Siemens
  Kies je voor een Siemens product, dan kies je voor zekerheid & betrouwbaarheid. Maar natuurlijk kan het altijd gebeuren dat het apparaat een keer stuk gaat. In dat geval kan je altijd rekenen op de service van Siemens, ook buiten de reguliere garantieperiode. Het serviceteam van Siemens is 24 uur per dag, 7 dagen per week
  bereikbaar, ook telefonisch. Siemens is altijd bereikbaar via telefoonnummer: 088 - 424 40 20.

  Ontdek de wereld van Siemens


  Technische informatie

  Algemene informatie
  Capaciteit: 13 maatcouverts
  MachineCare - kuipreiniging
  6 Reinigingstemperaturen
  aquaSensor
  Automatische herkenning van het reinigingsmiddel
  Warmtewisselaar
  Waterwissel spoeltechniek
  Glasbeschermingssysteem

  7 Programma's
  Intensief 70 °C
  Auto 45-65 °C
  Eco 50 °C
  Kort 60 °C
  Glas 40 °C
  Snel 45 °C
  Voorspoelen

  Design
  MetalTouch-Control (zwart)
  Bediening aan bovenzijde
  Blauw InfoLight
  Kleur van display: blauw / wit
  emotionLight: luxe binnenverlichting

  Meer voordelen
  varioFlex korven
  Zilverkleurige korf
  In hoogte verstelbare bovenkorf met rackMatic (3 standen)
  Neerklapbare bordenhouders bovenkorf (2x)
  Neerklapbare bordenhouders onderkorf (4x)
  Bestekrek in bovenste korf
  Variabele bestekkorf in onderste korf
  Elektronische voorprogrammering 1-24 uur
  Elektronische indicatie zout en glansspoelmiddel
  Digitale resttijdindicatie
  Kinderbeveiliging: deurvergrendeling
  easyLock deursluiting
  iQdrive koolborstelloze motor voor extra stilte, zuinigheid en levensduur

  Technische specificaties
  Verbruik in Eco 50°C programma: 234 kWh / 2660 liter per jaar
  Waterverbruik in Eco 50°C programma: 2660 liter per jaar, op basis van 280 standaard spoelbeurten
  Waterverbruik in Eco 50°C programma: 9.5 l

  829


  Titel: Siemens SN657X04IE - iQ500 - Inbouw vaatwasser
  Prijs: € 829,00
  Productcode: 9200000081911964


   

Deze Siemens SN657X04IE iQ500 inbouw vaatwasser is een zeer complete vaatwasser die zeer stil werkt en de vaat sneller droogt. Deze vaatwasser heeft handige binnenverlichting en geeft met lichtprojectie op de grond aan wanneer deze bezig is. De boven....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top