Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Corona Sneltest - Spuugtest - Antigentest - Rapid


 • Corona Sneltest - Spuugtest - Antigentest - Rapid
  Corona Sneltest - Spuugtest - Antigentest - Rapid Inhoud testkit:
  1x Test
  1x Spuugzakje
  1x Pipet
  1x Flesje met ontwikkelings vloeistof VOORDELEN VAN ZELF TESTEN OP COVID-19? Thuis jezelf op Corona testen heeft de volgende voordelen: Je hoeft geen afspraak te maken bij een teststraat Je hoeft geen arts te raadplegen Je hoeft geen vervelende test te ondergaan Je kunt testen wanneer het jou uitkomt Je kunt je omgeving gerust stellen bij een negatieve uitslag Bij een positieve uitslag kun je direct handelen Het besmettingscijfer kan hiermee worden teruggedrongen HOE KRIJG IK CORONA? Corona is een virus die zich met name door de lucht verspreidt. Je kunt Corona krijgen wanneer iemand in je omgeving besmet is, en hoest, niest, of hard praat. Maar het virus kan ook overgedragen worden via de handen. Het Coronavirus komt het lichaam binnen via de neus, mond, of ogen. HEB IK CORONA? Alleen door te testen op Corona weet je of je het Coronavirus bij je draagt. Je hoeft je niet ziek te voelen of klachten te hebben. De symptomen komen vaak pas een aantal dagen later. In de tussentijd kun je dus ook anderen besmetten. Bij klachten volgens het RIVM of een positieve uitslag neemt u contact op met GGD.

  IS DEZE CORONA SNELTEST GOEDGEKEURD? De sneltest is goedgekeurd volgens de hoogste eisen en deze antigeen sneltest heeft de volgende validaties: CE conformiteitsverklaring voor gebruik in de Europese Unie Inschrijving in het Nederlandse register voor medische hulpmiddelen Farmatec van het ministerie van VWS (als in vitro diagnosticum). Goedkeuring Robert Koch Instituut (RKI, het Duitse RIVM) waardoor deze sneltest is toegelaten voor gebruik in Duitse teststraten. Validatie in o.a. Italië en Duitsland met uitstekende testresultaten (spec. 98,8% en sens. 98,3%). Zeer geschikt voor bedrijven, zorgproffesionals en commerciële teststraten in Nederland. Sneltest voldoet aan de minimum eisen die de Nederlandse overheid stelt aan sneltesten voor Covid-19 (specificiteit minstens 97% en een sensitiviteit van minstens 80%)

  11,49


  Titel: Corona Sneltest - Spuugtest - Antigentest - Rapid
  Prijs: € 11,49
  Productcode: 9300000033879118


   

Inhoud testkit:
1x Test
1x Spuugzakje
1x Pipet
1x Flesje met ontwikkelings vloeistof VOORDELEN VAN ZELF TESTEN OP COVID-19? Thuis jezelf op Corona testen heeft de volgende voordelen: Je hoeft geen afspraak te maken bij een teststraat Je hoef....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top