Flevolamb Flevolamb
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Bosch SMS46AI05E - Serie 4 - Vrijstaande vaatwasse • Bosch SMS46AI05E - Serie 4 - Vrijstaande vaatwasser

  Bosch SMS46AI05E - Serie 4 - Vrijstaande vaatwasse De Bosch SMS46AI05E Serie 4 vaatwasser is voorzien van vele gemakken zoals een starttijdkeuze, een doseerassistent die wasmiddel gelijkmatig verdeeld en een beladingssensor voor het optimale waterniveau. Kies voor het HygiënePlus programmma als je hygiënischer wil reinigen, het Glas 40°C programma voor kwetsbaar delicaat of varioSpeed om de tijd te verkorten tot 50%. Wees flexibel met je ruimte en is je vaatwasser vies? gebruik dan het MachineCare reinigingsprogramma.
  VoordelenHygiënePlusBeladingssensorMachineCareNadelen De bestekkorf zorgt voor minder ruimte in de onderlade DoseerAssistent Vaatwastabletten lossen gemakkelijk op door de doseerAssistent.. De tabletten vallen in een kleine opvangbak in de vaatwasser, waarna het wordt opgelost door een waterstraal en gelijkmatig door de vaatwasser wordt verspreid. Dit zorgt voor een betere reiniging van al het vaat. Starten op elk gewenst moment Wil je later de vaatwasser starten? Dan is dat mogelijk door de starttijdkeuze. Via deze functie kan je een programma vooruit programmeren en op elk gewenst moment laten starten. Ook bijvoorbeeld onder werktijd of s' nachts. AquaSensor, bespaar water en energie Door de AquaSensor wordt het spoelwatervolume geoptimaliseerd. Vaat wat erg vuil is wordt eerst goed afgespoeld en wordt het aantal spoelgangen op de vervuilingsgraad afgestemd. ActiveWater, verbruik minder water Met de ActiveWater-technologie wordt er minder water en energie verbruikt tijdens een programma. Dit wordt mogelijk gemaakt door een gerichte waterafgifte, een filtertechnologie, snellere verwarming en een hogere pompprestatie. Glasprogramma op lage temperatuur Veel glazen zijn kwetsbaar in de vaatwasser. Door het glasprogramma komen ook glazen stralend de vaatwasser uit. Het programma spoelt op 40°C en de droogtijd wordt verlengd voor een vlekkeloos resultaat. Glazen worden beschermt voor waterhardheid met de glasbescherming waarin je glazen kan vastleggen. HygiënePlus, voor optimale hygiëne De Bosch vaatwasser beschikt over een HygiënePlus functie. Deze functie kan bij veel programma's aangezet worden. Door de antibacteriële reiniging wordt je vaat grondig schoongemaakt op hogere temperaturen tot 70°C. Op deze manier worden bacteriën en allergenen verwijdert. Beladingssensor, bespaar water en energie Het hoeveelheid water voor een programma wordt afgestemd op de hoeveelheid vaat er in de vaatwasser zit. Deze vaat wordt gewogen door de beladingssensor en past na het wegen het hoeveelheid water daar op aan. Dit is waterbesparend en werkt efficiënter. VarioSpeed, tot twee keer sneller Was je vaat nog sneller schoon en droog, door het VarioSpeed programma. De spoeltijd wordt tot 50% verkort en behoud zijn reinigingsprestaties. Dit programma is handig als je snel schoon vaat nodig hebt.

  Kenmerken van de Bosch SMS46AI05E ExtraDroog - Glas 40°C programma - AquaStop - 12 couverts - HygiënePlus - varioSpeed - Voorspoelen - Resttijdindicatie - Starttijdkeuze - aquaSensor - vario korven - Kinderbeveiliging - EcoSilence drive - 10 jaar garantie op de vaatwasserkuip - MachineCare - ActiveWater - Glasbeschermingstechniek - Doseerassistent - Beladingssensor - AutomaticProgramsProgramma's
  6 Programma's: Intensief 70 °C, Auto 45-65 °C, Eco 50 °C, Stil 50 °C, Glas 40 °C, Voorspoelen3 Speciale functies: VarioSpeed, HygiënePlus, Extra DroogVoorzien van MachineCare functie (voor reiniging en onderhoud)

  433,93


  Titel: Bosch SMS46AI05E - Serie 4 - Vrijstaande vaatwasse
  Prijs: € 433,93
  Productcode: 9200000076128702


   

De Bosch SMS46AI05E Serie 4 vaatwasser is voorzien van vele gemakken zoals een starttijdkeuze, een doseerassistent die wasmiddel gelijkmatig verdeeld en een beladingssensor voor het optimale waterniveau. Kies voor het HygiënePlus programmma als je hy....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top